2015年1月20日星期二

Let’s Escape from Prison


Ne?!! Polis, sevgili ve hatta uzaylı bir yaratık tarafından ömür boyu hapiste tutulabilirsiniz. Şimdi kaçma zamanı! Eğer Amerikan TV serisi Prison Break dizisini izlediyseniz, mahkumların hapishaneden nasıl firar ettiğini açıklayan gizli ipuçları ve ayrıntılı krokilerden kesinlikle etkilenmişsinizdir. Aslında, hapishaneden firar etmek dizide göründüğü gibi kolay ve eğlenceli değil, kanlıdır. Adam and Eve 2 
Tür: Bulmaca Oyunu
Özellikler: Adam ve Eve hikayesinden esinlenilerek hazırlanmıştır. Adam ile Havva sonsuza dek birlikte mutlu yaşamıştır. Ne? Bekle! Oyunda bundan basedilmemektedir. Eve, Adam’ı yakalayarak tutmaktadır. Bu yüzden Adam aşk hapishanesinden firar etmeye çalışır.

Escaping the Prison

Tür: Firar Oyunu
Özellikler: Bu aptalca ve eğlenceli firar oyununda kendi maceranızı seçebilirsiniz.Her sahne animasyonlar ve sesler ile hareketlendirilmiş ve tercih ettiğiniz seçenekler ve ögelere göre oyunun süreci değişmektedir.

Hobo Prison Brawl

Tür:Aksiyon Oyunu
Özellikler:Bu aksiyon oyununda set yaparak dışkı ve sümüğü ekranın her tarafına püskürtürsünüz.Grafik ve ses efektleri mükemmel olduğu için sizi oynamaya devam ettirir.

Money Movers

Tür: Platform Oyunu
Özellikler: Eğer tek oyuncu iseniz, yeteneklerinizi geliştirmek için gerçek zamanlı çoklu görevi yapın. Veya çoklu oyuncu seçeneği ile arkadaşlarınızla işbirliği yaparak bulmacaları çözün.

Ben 10 Ultimate Alien Prison Break

Tür: Sonsuz Koşucu
Özellikler: Ben 10'nun eski hapishaneden kaçarak acımasız uzaylılardan kurtulmasına yardım edin. Eğer sonsuz koşma oyunlarıyla birlikte yüksek seviyede meydan okuma ve biraz da korkuyu seviyorsanız, denemeye değer!