2015年8月26日星期三

En güzel macera oyunları: Mario'nun Adventure Nasıl Oynanır

En güzel macera oyunları 
Mario'nun Adventure Nasıl OynanırMario Macera Süper Mario Kardeşler, Super Nintendo için bildiğimiz tek ve sevgi eğlenceli küçük bir uyarlamasıdır. Oyun muhtemelen alışık biraz daha farklı, ama biraz zaman ve uygulama ile, buna alışacaksın. Mario Macera ücretsiz online oyun, bu nedenle, sadece eğlenceli olduğu için satın almak için bir şey yok!
Senin mantar İzle! Ekranın sağ alt köşesinde, yeşil Mantarlar bir dizi göreceksiniz. Bunlar hayatınızı gösterir. Bir bitkiye bir Goomba içine ya şaplak çalıştırırsanız, bir Mantar gevşek olacak. Tüm Mantarlar gitti, sen en iyisi dikkatli olurdum! Sen paraları toplamak ve düşmanları yenerek fazla mantar elde edebilirsiniz.


Senin temelin emin olun! Tüm Mario oyunları gibi, bir çukurda, bir atlama ve iniş eksik yolun sonu anlamına geliyor. Dünyanın düşmek Ancak, diğer online Mario oyunları aksine, Mario Macera başında geri koyar! Bu atlar yapmak için en iyi deneyin!


http://www.11oyun.com/class/Macera-Oyunlari.html


http://www.11oyun.com/class/Macera-Oyunlari.html

Crouch-atlama unutmayın. Bu ekstra yüksek atlama yapmak için çömelme atlama yeteneği kullanmak için her şimdi tekrar gerekli olur. Bunu yapmak için, Crouch düğmesini (Aşağı ok) tuşuna basın, daha sonra Space Bar çarptı. Bu yanlara bunu yapmak biraz zor, ama küçük bir uygulamadır yardımcı olur.
Mavi düğmeler için izleyin. O söyleyerek başlayacak "Off". Ne yapmanız gereken onu vurmak ve "On" konumuna çevirin kadar atlamak, sonra altına almak olduğunu. Bunu yaptıktan sonra, önceden gizli olan arazi görünür hale gelir! Sen seviyeleri ile bunu yapmak için bu birkaç kez yapmanız gerekir.
Acele etmeyin. Her Mario oyunu aksine, Mario Macera bir zaman sınırı yoktur ve skoru tutmaz. Bir şey bulmaktan sorun yaşıyorsanız ihtiyacınız olduğu, kadar zaman alır.
Her iki yöne de bak. Yeşil Kabarcık ve seviyenin sonu yakın olabilmesine rağmen, daha fazla para ve düşman başka bir yol olabilir. Daha fazla sikke size daha fazla mantarlar verir yana, küçük bir yan gezisi ya da iki göz önünde bulundurmak isteyebilirsiniz.
Bir sonraki seviyeye ilerlemek için sonunda soru işareti bulunan Yeşil Kabarcık Etiketi! Tebrikler, bunu aracılığıyla yapılan!

Daha fazla macera oyunları vardır.
 

2015年8月24日星期一

Süper Savaşcılar Aksiyon Oyunu Oyna


Aksiyon filmlerinde başroldeki kahraman ve düşmanlarının amansız bir şekilde durmadan birbirleriyle mücadele ettikleri o hareketli sahnelere hiç özenir misiniz? O zaman bu aksiyon oyunu oyna tam size göre! Seçtiğiniz karakterle ister arkadaşınıza karşı, ister bilgisayara karşı veya arkadaşınızla birlikle bilgisayara karşı amansız bir mücadele girebileceğiniz üç tane mod bulunmakta.


Silah oyunları kullanabiliyorsunuz veya dövüşerek rakibinizi alt etmeye çalışabilirsiniz. Hangi tuşlarla oynayabileceğinizi kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Bazı özel hareketler öğrenebilmek için eğitim (Tutorial) bölümü de var.