2015年8月13日星期四

Spor Oyunu Mini Putt Garden

Sabah Bahçesi ve Su Parkı - 2 temalı dersler arasında 18 seviyeleri kapsayan iki parça mini vurmak macera! Her ders yavaş yavaş yeni bir spor oyunu özellikleri ve bulmaca tanıttı - çamura saplanarak kaçınarak su zambak açmış yastıkları seyrüsefer dan! Senin atış Amaç ve gücünüzü ayarlayın. Kadarıyla par altında olabildiğince bitirmeye çalışın.


Sürükle fare amacı ve gücünü ayarlamak için.

Yarış Oyunları : Racing Tractors Frenzy

Eski traktörler ile çevrimiçi yeni bir yarış oyunları meydan okuma için hazır olun. Eski moda çiftlik yarış oyunları seviyorsanız o zaman bu sizin için mükemmel bir yarış oyunu. Denge ve bitiş çizgisine seçilen traktör sürmek için ok tuşlarını kullanın. Her düzeyde ilk etapta bitirmek için deneyin. Sürücü yeteneklerinizi test etmek için 10 yoğun seviyeleri ve 3 modifiye traktörler vardır. Eğlenceli ve iyi şanslar, bunu gerekir!

Ok tuşları denge kullanın ve traktörler götürmek.

2015年8月12日星期三

Spor Oyunu FOG Free Kicks

Eğer SİS Ücretsiz Kicks için hazır mısınız? Bu spor oyunu amacı zorlukların bir dizi fileye topa vurmak için. Farklı gerçek hayat açılardan hedefe dönük, tüm oyuncular topu alın. Eğri, güç ve yönü sadece sağ olsun. Uygulama bu futbol oyunu mükemmel kılan, bu yüzden sizin için ne bekliyorsun? SİS serbest vuruş ile bugün serbest vuruş becerilerini göster!


2015年8月10日星期一

Spor Oyunu : Colored Billiards

Renkli Bilardo - hepiniz için eğlenceli flaş spor oyunu. Bilardo beceri göstermek ve bu oyunu kazanmak. Bilgisayara karşı sen. Hiçbir zaman sınırı böylece ihtiyacınız olan tüm zaman ve en iyi çekim yapmak. Sen kırma ve topları Yaka seçme şansı vardır. 8 puan bir birinci kazanır.


Daha spor oyunları ziyareti 11oyun.com.