2015年2月12日星期四

11oyun Biz Böyle Yuvarlanırız oyunu oyna



Bir top olmanın hiçbir yanlış tarafı yoktur. Hangi materyalden yapılmış olursak olalım, her zaman küre şeklindeki vücudumuzu durmadan sallarız. Biz böyle davranmayı seçtik ve böyle karşılık verip vermemeyi tercih ettik. Bu tuhaf dünyada, donuk yaşantımızda eğlenmek için kalın ve incenin üstesinden geliriz.

Derinlerde Yuvarlanmak oyna


That’s How We Roll oyunu, kendi tarzına göre oyunu düzenleyen hızlı tempolu macera platform oyunudur. Dolaylı kontrolleri ve hızlı perspektif değişimleri oyuncuların reflekslerini ve yaratıcılıklarını kullanarak tehlikeli yeraltı dünyasında parlayan sarı top kümesine rehberlik yapmasını sağlar.

Yüksek Tempo ve Hızlı Refleks oyna

Red Ball 4 Volume 3 oyununda, Red Ball platform oyununun en son bölümüdür. Kahramanımız meyilli şeytanlara karşı koyar. Red Ball zorbaların inine ulaştı ve büyük patronu yenerek diğer topları özgür bırakma zamanı.

Tüylü Zıplayan Top oyun

Tüylü top, kardeşlerini ve küçük arkadaşlarını kurtarmak için dondurucu soğukta maceralaraya başlar. Oyunun her bölümünde zıplayarak, onları donmuş küplerden kurtarır ve çıkışa yönlendirirsiniz. Bu oyun Frizzle Fraz 4 olarak adlandırılır.

Şeker Topunu Kovalamak oyna

Mr.Red ve Mr.Green çok acıktı! Red and Green 2 oyununda onların hayal ettiği lezzetli şekerleri elde etmesine yardım edin. Sevimli pofudukları toptan mermi olarak ateşleyin ve kahramanlarınızı şekerlere yönlendirin.

Lezzetli Dino Zamanı oyunu

Bu da nedir? Lezzetli Gezegen: Dino Time! Kretase döneminde kendinden küçük herşeyi yutar. Kendinden küçük herşeyi yiyebilme yeteneği ile gri çamurun kaçmak için artık gücü var!





Blokların Dünyası

Küçük bir bloğun gücünü asla küçümsemeyin. Küçük bir blok kulağa sade ve sıkıcı gelebilir, fakat oyun buna mükemmel fikirler katarak çok ilgi çekici hale çevirmiştir! Renkli bloklar çeşitli yüz ifadeleri ile tasarlanmıştır. Bu yüzden bloklar görünüşte komik, sevimli, kızgın veya uykuludur. Aşağıda bulunan 11oyun.com’ daki oyunlarda kendi mutlu rüyanızı inşa edebilir veya eğlenceli blokları birbirine tutuşturarak patlatabilirsiniz. Eğer blok oyunlarından herhangi birini çok beğenirseniz, bize söylemeyi unutmayınız.

Blockoomz 2015 oyunu

Bloklara tıklayarak onları patlatabilirsin! Bu eğlence dolu bulmaca oyununda, doğru parçaları çıkartarak sarı blokları ekranda tutunuz.


Monsterland 4 oyun

Bu çocukları mutlu etmek için asla yeteri kadar ilgi, artı, eksi veya etajer yoktur. Alma Games' nap-busting’ in bu bulmaca oyununda, Junior ve Jenny daha fazla eğlenerek canavar babalarını uykudan uyandırmanın yolunu arıyorlar.

Face Chase oyna

Bu bloğa, iğrenç kovalayıcıdan kaçmak için sadece sen yardım edebilirsin, koş Blok koş! Şeytani kırmızı kare surattan kaçın. Bu yüksek tempolu mesafe oyununda küçük sarı kahramanınızı yönlendirerek ekrandan düşmeden tehlikeli araziyi geçirin.

Rocko Blocko oyunlari

Yeşil blokları düşürerek, yığarak ve dengesini sağlayarak hedef bölgeye yeterli sayıda bloğun temas etmesini sağlayın. Kırmızı bloklara dikkat edin, onlar bulaşıcıdır! Odd Ducks
Ördekleri kurtararak tüm kedi veya kediye benzeyen blokları çıkartın. Red Remover’ dan etkilenilerek hazırlanmış bir oyundur, ama daha rahatlatıcıdır. Çok sevimli, çok eğlenceli, fakat düşündüğünüz kadar kolay mı?

Odd Ducks online oyna

Ördekleri kurtararak tüm kedi veya kediye benzeyen blokları çıkartın. Red Remover’ dan etkilenilerek hazırlanmış bir oyundur, ama daha rahatlatıcıdır. Çok sevimli, çok eğlenceli, fakat düşündüğünüz kadar kolay mı?

11oyun is turkey online bedava oyunlari.