2015年8月6日星期四

Zeka Oyunu : Sink My Treasure

Korsan zengin ganimet yapmıştır. Ama o uzakta onun korsan gemisi ile almaz o kadar var. Daha sonra tekrar kaldırmak için ona denizde hazine batmaya ise artık yardımcı olun. Bin hazine sandığı lavaboya nesneleri taşımak için farenizi kullanın ve Dolgunlaştırıcı sağa denemek ve zeka oyun kenarının bıraktı.



Bin hazine sandığı lavaboya nesneleri taşımak için farenizi kullanın ve Dolgunlaştırıcı sağa denemek ve oyun kenarının bıraktı.

Araba Yarışı Oyunu Supercar Rain Parking


10 düzeyleri ve 20 park lekeler farklı araba park etmek zorunda yeteneklerinizi ve bu yeni yağmur park meydan şansınızı deneyin. Bu park oyunu ciddi beceri yüzden bunu bitirmek için yönetebilirsiniz görmek için deneyin gerektirir. Yeni süper araba ve yeni seviyeleri kilidini hızlı arabanızı park ve çok fazla ezmek yok. Yönlendirmek ve arabalar ve araba el frenini ve onları kolayca araba yarışı oyunları park edebilmek için slayt yapmak için Space bar kullanmak için ok tuşlarını kullanın. Eğlenin ve oyundaki en iyi sürücü olmak! İyi şanslar ve iyi eğlenceler!

Araba kontrol etmek için ok tuşlarını kullanın. El freni araba için boşluk kullanın. Oyunu gezinmek için farenizi kullanın.

2015年8月5日星期三

Bedava Zeka Oyunları Popeye Memory

Popeye Bellek Popeye Sailor Man ile eşleşen çiftleri hafıza oyunları, olduğunu! Burada Sailor Man Popeye farklı resimlerle eğlenceli bir sürü var ve kısa bir oyun oynamak bu maç için bir şans var. Beyin becerilerini kullanmak ve mümkün olan en kısa sürede bu bulmaca sorunu çözmeye çalışın. Çift maç ve şanslı olsun!

Zeka Oyunları Eğitici olduğu kadar eğlenceli de olan, konsantrasyon ve dikkatinizi ölçeceğiniz en güzel Zeka oyunları bu kategoride.