2015年6月4日星期四

Türkiye online oyunları - Pou Baby Wash Oyunu Oyna

pou-baby-wash oyunu oyna
Pounun bebeği yaptığı yaramazlıklar sonrasında çok kirlendi ve onu en iyi türkiye online oyunları şekilde bu oyunda yıkayıp temizlemeye çalışacağız. Pou Baby Wash Oyunu babası yıkamaya çalışacak oyun sırasında babası ilk olarak suyuna köpürtücü sabun katacak ardından çiçekler serpecek.
pou-baby-wash-oyunu
Sonraki kısımda ise ilk olarak saçlarını yıkadıktan sonra su ile durulayıp devam edecek temizliğe.Sabunla ovalayıp vücudunuda ter temiz temizledikten sonra sıra onu birazda eğlendirme gelecek.Temizlik bittikten sonra pou baba ve pou bebeği giydirip süslü hale getireceksiniz bakalım bu güzel oyun pou ve babası için iyi olacak mı?

2015年6月3日星期三

Zeka oyunları - Gibbets 2 Level Pack oyunu oyna

Gibbets 2 Level Pack oyunu oyna ait zeka oyunları.Ustaca yay kullanmak ve ipleri ateş ok ve idam ediliyor masum insanları kurtarmak.
Gibbets 2 Level Pack oyunu oyna
Daha aşamaları ile, ayrıca comp için ekstra puan vermek diğer öğeleri isabet,oklar ile doğru doğrultun ve idam olsun önce karakterleri tutarak dizeleri vurdu Yay Amaç ve karakterleri Gibbets 2 Level Pack oyunu mor konur önce Robin Hood arkadaşları kaydedilmiş olarak,darağacı gelen halat var bölünürler.
Sen gibi Gibbets 2 Level pack?Arkadaşlarınızla paylaşın !!

2015年6月2日星期二

Cubikill 6 silah oyunu oyna

Cubikill 6 Oyunu Oyna  #Silah oyunları #Macera Oyunları
Cubikill 6 oyunu oyna
Aynı şirkette çalışmaktan bıkan adam artık bunalıma girdi ve ofisi yerler bir etmek için etraftan çeşitli aletler bulup etrafa saldırır işte bu oyuna Cubikill diyoruz.


Cubikill oyunu 1,2,3,4 ve en son 5. sürümü çıkmıştı bugün ise 6. versiyonu ile oyun tekrar karşımızda eski oyunlara göre Cubikill 6 farklı anmasyon ve amaçlara sahip yine etraftaki zarar verici maddelerle ofiste bulunan insanlara saldırıyor ve bu şekilde bölümleri geçmeye çalışıyoruz. Aksiyonun bol bol yer aldığı bu oyunda bakalım siz ne kadar cinnet geçirecek Cubikill 6 oyununda kaç puan toplayarak listedeki yerinizi alacaksınız.