2015年2月15日星期日

Kafa Topu 2015 – Efsane Futbol Oyununun Yeni Versiyonu

Yepyeni bir kafa topu ile karşınıza çıkmakta olan 11oyun.com sitemiz içerisinde eski ve yeni kafa topu oyunlarını bulabilecek olan siz oyuncularımız 2015 versiyonunda arkadaşlarınız yada kardeşleriniz ile birlikte maç keyfini çıkarabilecek yada turnuvaya katılarak bilgisayar oyuncularına karşı zorlu mücadeleler verebileceksiniz. Kafa Topu 2015 içerisinde yeni futbol sahaları ile karşılaşacak olan siz oyuncularımız kendinizden daha yüksek özelliklere sahip olan olan futbolculara karşı mücadeleler vereceksiniz. 1. Oyuncumuz yön tuşları ile futbolcusunu kontrol edebilecek ve P tuşu ile şutlar vurabilecektir. 2. Oyuncumuz W A S D tuşları ile futbolcusunun kontrolünü ayarlayabilecek, boşluk tuşu ile şutlar atabilecektir.


Kafa topu oyunlarına bir yenisi ekleyerek yeni yıl da siz oyuncularımızı gelişmiş bir futbol oyunu ile karşılaştırmaktayız. Futbolcuların ve futbol sahalarını yenilenmiş olduğu oyunda engelli parkurlarıda fark edebileceksiniz. Eski versiyonları gibi 2 kişilik olarak oynanılabilmekte olan Kafa Topu 2015 oyununda şampiyonlar ligi yani turnuvalara katılırsanız özellikle futbol sahalarının ne kadar gelişmiş durumda olduğunu fark edebileceksiniz.

Sitemiz içerisinde futbol sever oyuncularımızın haricinde bir çok oyun kategorimizdeki oyunları beğenmekte olan oyuncularında oynamış olduğu Kafa Topu herkesin beğenilerini toplayarak küçük büyük oyuncuların futbol oyunlarını sevmesine yardımcı olmuştur. Oldukça güzel bir şekilde tasarlanmış olan oyunda futbolcu karakterinizi seçerek arkadaşlarınız yada kardeşleriniz ile birlikte kafa futbolu keyfini doyasıya çıkarabileceksiniz. Sahaların engelleri ile rakip oyuncuların zorluk dereceleri sizlere oyunun daha eğlenceli hale geldiğini ispatlayabilecektir.