2015年7月3日星期五

Heyecanlı yarış oyunları

Bu hedefler üzerinde toplamak için beceri yarış performansını artırmak yanı sıra size prim veren faydalıdır gibi benzersiz seviyeleri veya oyun modları çok bu birkaç hedeflerin her genel oynanış etkileyen olduğu gibi seçim için daha fazla hedefleri ile sunulmaktadır size yükseltme ve araba geliştirmek için fırsat veren yol.

Orada kazanmak için aracınızın en iyi yükselişini gerektirir oyunda bazı seviyeleri ve hangi sen Süper Drift 3 sunulan oyun modları üç tipi vardır Orada azami ikramiye kazanmak için farklı oyun modu ve seviyeleri oynamak zorundadır.

Arcade Mode - Bu size 3 şimdi üstesinden gelmek zorunda olduğu daha meydan ile sunmak, karşı yarış birden rakiplerini sağlayan aşırı hız Süper Drift yolunuzu ve yarış kayması gibi karşı yarış oyunları zor rakipler veren klasik Süper Drift yarış olduğunu. bir değil birkaç daha çok yetenekli rakipler. Ama zorluk seviyesi seçenekleri ile buna göre yeteneklerinizi maç mümkün olabilir.


Pursuit Modu - sahne size peşinde olacak başlar kısa sürede, Pursuit Modu hedefidir verilen hedef aşağı çekmek için ikramiye kazanmak için fırsat ile sunulmaktadır gibi bu Süper Drift yarış macera için eşsiz ve heyecan verici bir ektir. Bir araba ve meydan tamamlayarak başarılı olursa, onu aşağı çekmek için denedikten sonra, ikramiye verilecek.

Time Trial Mode -. Sen ve size verilen içindeki sonuna ulaşmak eğer olabildiğince hızlı giderek zaman deneme modu yarışı bitirmek için belirli bir süre ile atar bu modda daha hızlı sonuna doğru sürüş meydan verilir Zaman kazanmak ve özel ikramiye alacak.

2015年7月1日星期三

Savaş Oyunu: Tankla Saldırı


Dünyanın makineler tarafından ele geçirilmesini önlemek amacıyla,insanlar bu alt edilmesi zor tankı ürettiler.Bu tankı kullanarak savaştan sonra kalan enkazı keşfetmen için sana ihtiyaç var.Bu enkazda strateji oyunları döneminde yok olmamış bazı akıllı makineler saklanmakta,keşif esnasında bu makineleri de yok etmen gerekiyor.Bu yüzden bu keşif görevi hiç de kolay olmayacak…


11Oyunun oynanışı gayet basit.A ve D tuşlarıyla ileri geri hareket ediyorsunuz.Fare ile ateş edeceğiniz yönü belirleyip yine farenin sol tuşuyla ateş ediyorsunuz.Bölüm bölüm ilerliyorsunuz ve her bölümün sonunda kazandığınız puanlarla tankınızı g eliştirebiliyorsunuz.

Çeşitli strateji oyunu tanıtımı

Plants vs. Zombies
Oyun açıklaması: Bir görünüşte basit ama aslında çok strateji oyunu korkunç bir zombi evinizi işgal etmek üzeredir, tek savunma bitkiler büyümek için bir yoldur. 3 oyun modu (macera, sonsuz hayatta kalma, vazolar kırık kişi), 14 off ile macera modu, zombi türleri altı çeşit bitki 12 çeşit, her zombi farklı özelliklere sahip, fakat her zamanda için, kendi zayıflıkları vardır Farklı zombiler zayıflıklar, oyun gerçek zamanlı strateji, kule savunma ve kart toplama ve diğer savaş, oyuncular zombi saldırılarına karşı bitkiyi kontrol unsurları içermektedir ... bitkiler de makul zafer kandırmak büyümek bu botanik bahçesi korumak için.
Talimatlar: fare tıklaması. Ayçiçeği tohum için yönergeleri izleyin, ayçiçeği para kazanmak için, sen yeterince para size, bu top mermisi zombi durdurmak ateş, silah inşa etmek geçirebilirsiniz orada daha fazla bitki boşluk sonra inşa edilebilir olması ve fonksiyonu Ah da farklı olacak var.

Kabak savaş Qunyao
Oyun açıklaması: istila ve dedem aldı hakkında Scary canavar, size acele durmayacak oyun canavarı, sen o sun kabak ekran farklı işlevleri tüketecektir gökyüzüne tıklayın fareyi kullanmanız gerekir ve altı bebek güneş düştü doğru yere canavarın saldırıyı durdurmak için.
Talimatlar: fare tıklaması. Büyük bebek: Titanic, ilk canavar yakın düzleştirme (End kaybolur kullanarak). Erwa: Big World, kulaklar, uzaktan canavar saldırabilir. Üç bebek: sert kabuğu, diğer su kabakları korumak için kullanabilirsiniz. Dört bebek: Bölgede bir bomba tüm canavarlar uçma yeteneği. Beş bebek: ice saldırı beş bebek yavaş yavaş ileri böyle canavar verebilir. Altı bebek: güneşi engelleme Monsters uygulama, altı bebek onlar su kabakları büyümek için ihtiyaç duydukları tüm güneş sağlamaktan sorumlu olacaktır. Yedi bebek: Eğer hücreler içinde ilki hortumlayabilmek önünde bir canavar yudumlayabilirsiniz, ama onlar emilim üzerine sindirilir zaman, saldırıya karşı savunmasız olduğunu.

2015年6月30日星期二

Neler Dahil Aksiyon Oyunları

Aksiyon Oyun geniş anlamda oyunun bir türüdür.
Oyunun ana biçimi olarak eylem Kime tetikçi ve benzeri bir oyun aksiyon oyunları, aksiyon oyunları olarak sayılabilir dövüş oyunu. 2005'ten sonra, basit bir aksiyon oyunu, nadirdir farklı formlarda çeşitli performans eylem nedeniyle.
Oyunun yatay açıklık sürümü ile seviye tasarım aksiyon oyunları şu anda geleneksel geçiş tarzı aksiyon oyunu anlamına gelir, aksiyon oyunları denebilecek veya aksiyon oyunu herkesin ateş, kavga ateşle oynuyor vurgulamak yok.

Aksiyon oyunları oyunudur. Bu cevap ve el-göz koordinasyonu için oyuncunun yeteneğini vurguluyor. Bilgisayar tarafından desteklenmiş, konsol tabanlı. Eylem Oyunun arsa esas olarak oyun oynayabilirsiniz tanıdık işletim becerileri sayesinde, genellikle daha basittir. Bu oyunlar daha arsa gerginlik, zengin ses ve ışık, rahatsız edici kullanımı kolay olma eğilimindedir.
Bir aksiyon oyunu, oyuncular oyunun düşman geçmek yok etmek için silah çeşitliliği ile oyun karakterleri kontrol sizinle diğer oyunculara karşı oynayabilirsiniz. Abartılı önem içine aksiyon oyunları, tempolu aksiyon oyunu ve kısmi gerçekçi aksiyon oyunları bir anlamda. Eğlenceli bir aksiyon oyunu sadece bazı anlayışlı bir tezahürüdür gibi bazı aksiyon oyunları aksiyon figürleri  ve oyuncunun eylemleri yakınsama güveniyor.
Daha az ya da şiddet içerdiğinden her iki puana oyunda Gerçekçi aksiyon oyunu daha yüksektir. Aksine gerçekçi aksiyon oyunları daha , ve şiddet aksiyon oyunları tamamen ilgisiz ve şiddet kontak tek taraflı olduğunu.

2015年6月29日星期一

Popüler strateji oyunları için hiçbir neden yoktur


1. Oyunun hızı çok yavaş. Heroes serisi gibi, aslında, bu seri için, savaş SLG modeli özü, ancak, oyuncu, ancak böylece kaynakların, çeşitli binalara erişim, personel taşıyıcılar, koleksiyonunda ve mücadele değil çoğu zaman, iki mücadele büyük çoğunluğu aynı zamanda eğlenceli politikasını yansıtmak için başarısız çünkü oyuncuların 1 ila 2 saatlik bir oyun ortalamasına karşı oynamak için, iki tarafın belki gerçek zamanlı hala beş dakikadan az, hatta kavga, ritim ve savaş için, yavaş ; Başka bir örnek, bir filo bir ay, bu yavaş temposu kadar dayanabilir sıradan bir kişi değildir olduğunu yapma, bir binanın en az bir hafta ikinci bölümü haline yapma, ogame strateji oyunu temsil edilmektedir.






2. hayal kırıklığı. Önceki politika sayfası turu zayıf oyuncuların yağma gücü sayesinde hızlı bir gelişme amacına ulaşmak için tipik bir kurt ve koyun oyun ve oyuncuların gücünü ve zayıf oyuncuların gücü genellikle sonuçlandı, talan edildikten sonra geliştirmek zordur Heng Heng güçlü ve zayıf güçlü, zayıf bir durum, sunucu gelişmiş oyuncular Açıkçası çok avantajlı. Oyuncular inşa Dahası, kendi ordusu oyun çok uzun süre alır ve bu kuvvetler oyuncularla kuvvetle muhtemel çatışma anında kül olduğunda, bu hayal kırıklığı da tolere edebilir çok insanlardır.

 3. yorgun yukarı oynatın. Inşa Evin çok kolay bir şeydir, ama oyun eşsiz bir mücadele oyunda bir stratejisi vardır, çünkü geçmişte, bir strateji oyunları, oyuncular, daha yorgun RPG oyunu daha oynamak eğiliminde olsa da: Basınç saniye: Oyuncular zaman içinde yürüyüş tahmin Rakibin savunmak veya kaçış, rakibi silip ana hedefe ulaşmak için hiçbir şansı var sağlamak için, uygun askeri kalkış saati seçin. Ana güç sildi beri çok ciddi bir kayıp imha oyun sonuçlarına yol açan saldırıyı korktukları için, ben dünyanın hiçbir ikinci sınıf sağlar olması gerektiğine inanıyoruz, bu nedenle birçok oyuncu neredeyse uyuyamadım uyku, çok büyük şeyler olduğunu İnsanlar, doğru oyun uyuyamıyorum uyku?