2015年8月22日星期六

Clarence’nin Hayatının Şansı Eğlenceli Oyunlar Oyna


En eğlenceli oyunlar oyna - Clarence 35 yaşında şişman,çirkin hala ailesiyle yaşayan bir eziğin tekidir. Hayatı boyunca hep kızlar tarafından reddedilmiştir.İlginç hobileri olan, yıkanmayı sevmeyen, şişman, çirkin ezik bir tipi hangi kız isterki zaten? Fakat Clarence bir gün akşam internet üzerinden bir kızla görüşme ayarlar. Bunun hayatının şansı olduğunu düşünür.Bu buluşmaya gitmek için hazırlanması gerekmektedir. Bunun için ona yardım edip Clarence’nin şansı bu sefer gerçekten dönecek mi öğrenmek ister misiniz? O zaman buyrun flash oyun oynamaya.


2015年8月21日星期五

Paralel Bölümler Eğlenceli Oyunu Oyna


Paralel evren lafını bir çoğunuz duymuştur. Bu lafın ne anlama geldiğini pek anlamayanlar bu oyunu oynadıktan sonra anlayacaklardır diye düşünüyorum. Oyunumuzun mantığı basit. Karakterimizi yönlendirip engelleri aşarak bölüm sonundaki çıkışa varmak. Fakat bu oyunu diğer oyunlardan ayıran nokta iki veya ikiden fazla karakteri aynı anda kontrol ederek engelleri aşmaya çalışmak.Ayrıca karakterleri yönlendirirken iki şey toplamanız gerekiyor. Birincisi o bölümdeki duvar engellerini aşmak için anahtar, diğeri de diğer dünyaları açabilmek için biriktirmeniz gereken yıldız. Diğer oyunlardan farklı bu eğlenceli oyunlar oynamanızı mutlaka öneririm.İyi oyunlar.:)


2015年8月20日星期四

bedava zeka oyunları - 4444

4444 kareler içinde kareler içeren bir bedava zeka oyunları. Dört Her sette renkli fayans maç ve büyük bir meydana, her seviyede tamamlamak için tüm tek renk yapmak. Yıldız fayans (Vahşi Kartları) onlar bir dörtlü yerleştirilir herhangi bir renk maç, ama Rainbow çinileri için dışarı izleyebilirsiniz! Onlar yerleştirilir ve dikkatli kullanılması gereken önce onlar rengini değiştirmek.



Sadece her seviyede tamamlamak için hamle bir dizi sayı var, bu yüzden geliyor ne bir göz tutmak ve size fayans yer nerede düşünüyorum. 3 modları her deneyin - şimdi oynamak ve dörtlü tamamladıktan başlayın!


Spor oyunu Bow Master Japan

Yay yolu - Orijinal Yay Master oyunu Bu netice kyudo sanatında becerilerini bilemek için Japonya'yı feodal için spor oyunları getiriyor. Tüm savaş sanatları gibi Okçuluk pratik bir sürü ihtiyacı var, ama sen üstesinden yardımcı olacak birkaç ipucu vardır.

Birincisi: hareketli hedefleri ile oldukça nerede daha hedefin yolunu tahmin ve nerede olacağını hedefliyoruz deneyin.



İkincisi: Sen mesafeye bağlı olarak yüksek veya daha düşük yay hedefliyoruz gerekecektir. Ok bu nedenle daha fazla uzak hedefler için yüksek amacı yerçekimi tarafından etkilenir.

Puan sayısını almak için o zaman ve doğruluk sayısını hatırlamıyorum, bu bedava oyun oyna dikkatli nişan ve giderek zor hedefleri vurmak için hızlı bir şekilde ok gevşek gerekir. Eğer Japonya'nın en büyük Bow Master olmak için bir arayış içinde güzel bir tapınak bahçelerinde yetiştirmek olarak zen bir an var.

2015年8月19日星期三

Araba Yarışı Oyunu Save Nanda

Bu, kötü adamlardan prenses Nanda kaydetmek zorunda bir yarış oyunu. Emin olmak için, sert bir yarış kazanmak gerekiyor. Bu oyun hızlandırmak ve kırmak için araç ve sağ ve sol okları taşımak için Üst ve Aşağı okları kullanır. Hayatının kadar, sadece Nanda kalpleri olsun. Ve puanınızı artırmak, ancak hayatına dikkat diğer araçların çökmesine sebep olabilir.



Bu bedava oyun oyna hızlandırmak ve kırmak için araç ve sağ ve sol okları taşımak için Üst ve Aşağı okları kullanır. Hayatının kadar, sadece Nanda kalpleri olsun. Ve puanınızı artırmak, ancak hayatına dikkat diğer araçların çökmesine sebep olabilir.

2015年8月17日星期一

Spor Oyunu Oyna Ultimate Stunt Champ

Eğer Ultimate bedava oyunlar Stunt Champ olmak için gerekenlere var mı? Bulmak için sadece bir yolu var! Zaman motosiklet hop ve bazı müthiş stunts ile spor oyunu oyna parçaları gözyaşı! Daha fazla stunts, sen kazanmak daha fazla puan koparmak olabilir. Yani ne bekliyorsunuz? Orada çık ve bize bazı tatlı hamle göstermek!

Oynamak için tuşlarını kullanın.

Aksiyon oyunları: The Skull Kid oyunları

Aksiyon oyunları: The Skull Kid oyunları

The Skull Kid ücretsiz online oyun oyna.Akılsız ofis öfke bir understatement hakkında Kafatası Çocuk oyunu.Biri sadece diğer silahlar elinizde düşmeye ne olursa olsun testere, silah ya da gerçekleştirebilirsiniz ofis boğuşma tür bir egzersiz var. Oyunun ilk aşamasında, herhangi bir şey ve herkes içi.

Aksiyon oyunları
Akılsız ofis öfke bir understatement hakkında bu oyun olduğunu söylemek için. Biri sadece diğer silahlar elinizde düşmek için ne olursa olsun testere, tüfek ya da gerçekleştirebilirsiniz ofis boğuşma tür bir egzersiz var. Oyunun ilk aşamasında, bir şey ve herkes aracılığıyla dilim bir testere taşırlar. Hiçbir şey bu aşamada sizi durduramaz, ama konu bu değil. Bu sistem dışına gerekli gore bazılarını almak için ve bir kafatası kafa ile bir testere ve bir çocuk getirmek ne yıkım tür görmek için sadece bir yolu var. Ama seviyeleri yukarı hareket ettikçe, bu ofis çalışanları olarak daha zor hale gelir çünkü akıllıca tuhaflık kadar kolay olduğunu düşünüyorum ve geri mücadele başlatmak yok. Büyük fon müziği Aksiyon oyunları koparmak gitmek.