2015年3月28日星期六

Kaşif Dora – Toplayın ve Kazanın

Kaşif Dora yardımınızı bekliyor. Onu yönlendirmeli ve çıkış kapısını açmalısınız!kaşif dora k Kaşif Dora Toplayın ve Kazanın
Eğer çizgi filmleri yakından takip ediyorsanız Kaşif Dora'yı tanıdığınıza eminiz. Bir çizgi film karakteri olan Kaşif Dora uzun süredir yabancı bir kanalda yayınlanan bir Çizgi Film'in başrölünde yer alıyor. Tabiki çizgi film kendi isminde ve ona ait maceraları anlatıyor. Kaşif Dora hakkında çok fazla bilgiye sahip olunduğunu düşünmüyoruz. Çünkü Kaşif Dora her Türk çocuğunu izleyebileceği bir çizgi film değil. Bunun nedeni ise Kaşif Dora'nın yabancı kanalda yayınlanıyor olmasıdır. Ancak bir çok kişi bu çizgi filmi internetten takip ediyor ve tüm bölümlere ulaşabiliyor. 100’ün üstünde bölümü bulan bu çizgi film'in aynı zamanda bir çok hayranı bulunuyor.

Kaşif Dora oyunu yanında bir maymun arkadaşı bulunan, deniz maceracısıdır. Sadece çizgi filmlerde bulunmayan aynı zamanda bir çok oyunu yapılan bu çizgi film karakteri gerçekten ilk görmeyi hak edecek derecede eğlencelidir. Kaşif dora içeren oyunlar da en az kaşif dora çizgi filmleri kadar keyif vericidir. Her oyun birbirinden farklı konuyu kapsadığından bu oyunları oynarken sıkılmak mümkün olmayacaktır. Neredeyse oyun yapımcıları tarafından Kaşif Dora'nın her bölümüne ait oyunlar yapılmıştır. Bu oyunlardan kendinize uygun olanı ya da ilginizi çekeni oynayabilirsiniz. Özellikle sitemize yeni eklediğimiz oyunun çok fazla ilginizi çekebileceğini düşünüyoruz. Çünkü bu oyun tek bölümle sınırlı değil.

Çizgi film flash oyunları arasında en fazla popülerlik kazanan oyunlara sahip olan kaşif dora oyunlarında bu kez bir gemi üzerinde macera süreceksiniz. Oyuna ilk girdiğinizde karşınıza zorluk derecenizi belirleyebilmeniz için seçenekler çıkacaktır. Bu seçeneklerden herhangi birini onayladıktan sonra ise kaşif doranın bu oyunda neler yapması gerektiğini anlatan bir kısa filmle karşılaşacaksınız.
Kısa filmden sonra play butonuna başlayarak oyuna devam edebilirsiniz. Yapmanız gereken şey yerdeki dağılmış eşyaları toplamak ve hepsini yaptıktan sonra zıplayıp yukarıdaki kuştan anahtarı almaktır. Anahtarı aldığınızda o bölüme ait kapı açılacak ve kapıya doğru gidildiğinde otomatik olarak çıkılacaktır. Oyunda karakteri kontrol edebilmenizi sağlayan tek araç faredir. Bunun dışında başka hiç bir şeye gerek yoktur.



2015年3月27日星期五

Dinazor Yumurtaları – Devam Etmek için Yok Edin!

Bu oyunda tehlike arz eden dinazor yumurtlarını ortadan kaldırmanız gerekiyor.dinazor yumurtalari k Dinazor Yumurtaları Devam Etmek için Yok Edin!
Elbette hiç birimiz dinazorları gerçek hayat içinde göremedik. Eski yıllarda yaşandığı bilinen bu yaratıkların resimlerine bakıldığında bile fazlasıyla ürkebilmek mümkün. Ancak dinazorların bir efsaneden ibaret olmadığını ve onların gerçekten yaşayıp, muhteşem güçlü yaratıklar olduğunu biliyoruz. Bunları bizlere kanıtlayan şeyler ise genellikle dinazor görüntüleri ve onlara ait kalmış kemiklerin birleşimi oluyor. Dinazorları sadece bunlar da görmüyor. Oldukça güçlü ve saldırı anında korkunç bir görüntü yaratan dinazorları filmlerde ve 11oyun oyunlar üzerinde de çok kez görebiliyoruz. Devasa büyüklüklere sahip olan dinazorların ne derece zararlı yaratıklar olduğunu anlayabilmek için ise sadece büyük ve keskin dişlerine bakmamız yeterli.


Çoğumuz belki yakından olmasa bile bir şekilde görmek istediğimiz dinazorlar için vakit çok geç. Nesli tükenmiş olan dinazorların hiç bir şekilde oyunlardan ya da filmlerden kaybolmayacağını düşünmekle beraber bu yaratıkların bunlara çok yakıştığını da biliyoruz. Çizimlerle çok daha büyük boyutlara getirilen dinazorların korkunç görüntüsünü yalanlamak ise mümkün değil. Dinazorların bu kadar büyük yaratıklar olduğunu anlamak için çok fazla düşünmeye gerek yok. Yine aralarında bulunan dinazor yumurtaları bile sadece bir televizyon büyüklüğünde olabiliyor. Bu da onların ne kadar büyük olduklarını kanıtlıyor. Peki görmek istediğiniz dinazorların bulunduğu bir oyunu oynamak ister misiniz?


Oyunlar üzerinde kullanıldığını ve çok yakıştıklarını söylemiştik. Sitemize eklediğimiz yepyeni bir oyunla daha karşınızdayız. Angry Birds oyunu benzeri olan bu oyunda bir hayli eğleneceğinizi düşünüyoruz. Bu oyunda yapmanız gereken şey ise bir şekilde dinazor yumurtalarını ortadan kaldırmak olacaktır. Dinazor yumurtalarını yok edebilmek için sizlere bir takım araçlar sunulacaktır. Ancak bu zararlı yumurtaları kaldırmadığınız sürece bölümü bitirmeniz imkansız gibi görünüyor.

Zeka oyunları arasında yer alan bu oyunun bir özelliği ise bölümü bitirdikten sonra bunun kayıt altına alınması ve tekrar girdiğinizde aynı yerden başlamanızın mümkün olmasıdır. Sizlere sunulan araçları uygun ve zekice kullandığınızda bölümleri bitirebilirsiniz. İlk bölümler kolay gibi görünse de bir sonraki bölümler sizler için zor olabilecektir. Bu nedenle dikkatli olmanız gerekiyor.



Rock Paper Siz oyunu


11oyun flash oyunlar da Rock Paper Siz oyunu oyna online bedava!

2015年3月26日星期四

Dünya Ralli Şampiyonası – Kusursuz Bir Araba Yarış Oyunları!

Harika ve hızlı bir 11OYUN yarış sizler içinde keyif verici olmaz mıydı? Öyleyse sizleri de bu maceraya bekliyoruz.dunya ralli sampiyonasi k Dünya Ralli Şampiyonası Kusursuz Bir Araba Yarış Oyunları!
Yapılan araştırmalara, testlere ve anketlere göre bir çok araç kullanıcısı her ne kadar trafik kurallarına uyuyor ve düzenli bir şekilde araba kullanıyor olsa da büyük bir bölümünün içinde hız tutkusu bulunuyor. Elbette ki bu çok anormal bir durum değil. Bunu da diğer adrenalin dolu sporla gibi düşünebiliriz. Gerekli önlemler alındığında hızlı bir şekilde araba kullanmakta hem çok eğlenceli hem de çok doğru bir yaklaşım olacaktır. Zaten televizyonda spor kanallarında Dünya Ralli Şampiyonası izlerken de bunun ne kadar güzel bir spor olduğunu anlayabilmek mümkündür.


Normal, trafik işleyen bir yolda kurallara uymadan hızlı araba kullanmak hem aracı kullanan şoför için hemde çevredeki şahıslar için büyük risk oluşturacaktır. Bunu yapmadan önce doğru bir alanı seçmek çok önemlidir. Tabiki yeterli güvenlik önlemlerini de almak gerekiyor. Yani bu durumda anlayabileceğimiz üzere gerçekten hızlı bir şekilde araba kullanmak ve aynı zamanda sağlığı korumak oldukça yorucu bir durum. Her geçen gün gelişen teknoloji şartları yollara çıkmadan da gerçekmiş gibi yarış yapmayı mümkün kılmıştır. En çok oyunlar oynana oyun salonlarında bu tür oyunlara denk gelebilirsiniz. Tıpkı gerçek bir araçmış gibi koltuk, direksiyon, vites kutusu bulunan simülasyonlar sizlere istediğinizden daha keyif verebilecektir.

Ancak bunların hepsi sürekli olarak takip edilebilecek ve uygulanabilecek şeyler değildir. Artık neredeyse her evde bir bilgisayar olduğu tartışılmaz bir gerçektir. Bu nedenle bu konuda bilgisayarda araba oyunları tercihi yapmak gerekmektedir. Sitemizde bulunan harika bir araba yarışı oyunu ile dilediğiniz gibi sürat yapabilecek ve büyük ölçüde eğlenebileceksiniz.

Oyuna başladığınızda karşısına ilk olarak yarış yapabileceğiniz pistler çıkıyor. Henüz daha ilk yarışınız olacağından sadece ilk pisti kullanabiliyorsunuz. Yarışları kazandıkça diğer pistler yavaş yavaş açılıyor ve böylece daha fazla alanda yarışabiliyorsunuz. Oyunda daha hızlı bir şekilde gidebilmek için N tuşuna basıp nitronuzu aktif hale getirebiliyorsunuz. Aynı zamanda yarışlardan kazandığınız paralarla arabanızı geliştirebilirsiniz.



2015年3月25日星期三

Çöp Adam Spor Futbol Oyunları – Hızlı Olan Kazanıyor!

Hep yakından tanıdığımız çöp adamı şimdide en güzel spor futbol oyunları oynarken görebileceğiz. Bu oyunda hızlı olan kazanıyor!cop adam futbolu k Çöp Adam Futbolu Hızlı Olan Kazanıyor!
Kağıt kalemle ilk tanışan her kişinin yaptığı şeylerden birisi de çöp adamdır. Yıllardır süregelen bu alışkanlık artık bir yapıt halini almıştır. Çöp Adam ismi verilen bu karakter neredeyse herkesin hayatı boyunca en az bir kez yaptığı basit bir çizimden ibarettir. Elbetteki fazla uğraş gerektiren bir işlem olmadığından ciddiye alınmayabilir ancak bir çok anlatımlı çizimler hep çöp adam üzerinden yapılmıştır. Çizimi iyi olmayan kişilerin bir şey anlatırken çöp adamı sürekli olarak kullandığı da hiç bir şekilde ortadan kaldırılamaz bir gerçektir. Herkesin yakından tanıdığı çöp adam hakkında bilginiz olmadığını düşünmüyoruz ancak yinede açıklamak isteriz.

11oyun - Gerek oyunlar içinde gerekse de çizgi romanlarda sıkça kullanılan çöp adam yukarıda da söylemiş olduğumuz gibi basit bir çizimden ibarettir. Çöp adam herhangi bir boyut kazanmamış sadece düz bir çizimdir. Her ne kadar insan tanımı olarak çizilse bile çöp adamın ağzı, gözü, eli, ayakları ve kulakları gibi parçaları yoktur. Çöp adam bir daire, bir gövde, iki kol ve bacaktan oluşmaktadır. Ortalama en uzun 5 saniyede çizilen çöp adamı küçümsemek mümkün değil çünkü çöp adam bir çok alanda kullanılmış ve çizimi yaygın hale gelmiştir. Şimdi ise çöp adam sıkça oyunlarda kullanılmaktadır.

Sitemize eklediğimiz çöp adam sıradan bir çöp adam değildir. Oldukça hızlı şut çekebilen bu çöp adam oyununa çöp adam futbolu ismini verdik. Peki çöp adam futbolu oyunu neleri kapsıyor? Oyuna giriş yapıp play butonuna bastıktan sonra karşınıza bölüm seçebilmek için bir menü daha gelecektir. Henüz yeni olduğunuzdan ilk bölümden başlayabileceksiniz. Hızlı bir şekilde şut çekerek ilk bölümleri aşabilirsiniz.
Farenin sol tuşuna basılı tutarak şut çekmeniz kolay bir şekilde gerçekleşecektir. Hızlı şut çekmek sizlere bu oyunda kazandıracaktır ancak yinede futbol oyunları arasında yer alan bu oyunda dengeli bir atış yapmanızda fayda var. Ne kadar profesyonel bir atış yaparsanız bölümü o kadar başarılı tamamlayacak ve puan kazanacaksınız.



2015年3月23日星期一

Ben 10 Macera 2 – Hızlıca İlerlemeniz Gerekiyor!

Ben 10'un yeni macerasında yer almak ister misiniz? Çok eğleneceğinize eminiz.ben 10 macera 2 k Ben 10 Macera 2 Hızlıca İlerlemeniz Gerekiyor!

Ben 10 aksiyon oyunları hakkında bir çoğumuz yeteri kadar bilgi sahibiyiz. Ben 10 oyunları son zamanlarda bir hayli sık bir şekilde oynanan oyunlardır. Öncelikle oyuncakları ve kırtasiye sarf malzemeleri üretilen Ben 10 şimdi daha çok oyunlarda yer almakta ve sevenlerini eğlendirmektedir. Ben 10 oyunları sever kişilerin ne demek istediğimizi anladığına eminiz. Ben 10'u seven bir kişiyseniz ve daha önce oyununu oynamadıysanız oyunlarını seveceğinize eminiz. Ben 10 bir süreçten geçip daha eğlenceli bir hale geldiği gibi oyunlarda da gelişip daha kaliteli oyunların içinde yer almaktadır. Birbirinden farklı şekilde gördüğümüz Ben 10'u farklı maceralarda görebilmemiz mümkün durumdadır.
Ben 10 karakteri ile karşılaştığımız oyunlar içinde en çok denk geldiğimiz şeylerden birisi de Ben 10'un peşini hiç bir şekilde bırakmayan canavarlardır. Bu canavarlar Ben 10'a zarar verebilmek için türlü türlü mücadeleler göstermektedir. Ancak Ben 10 bu canavarları alt edebilmek için gerekli olan her şeye fazlasıyla sahiptir. Kimi zaman bazı Ben 10 oyunlarında direkt olarak Ben 10'u görmek mümkün olmasa bile genellikle oyunların büyük bir bölümünde Ben 10 ile beraber bu yaratıklara karşı savaş verebiliyoruz. Geçtiğimiz Ben 10 maceralarında bu yaratıklara karşı savaş verebilmek için elimizde bir silahımız bulunuyordur. Ancak sitemize yeni eklediğimiz bu oyunda artık bir silahınız bulunmuyor. Bu kez ustaca hareket ederek o yaratıkları alt edebiliyorsunuz.

Bu oyun daha çok bir Mario oyununu andırıyor ancak Ben 10 ile bütünleştiğinde ortaya harika bir macera oyunu çıkmış diyebiliriz. Az önce yukarıda söylediğimiz gibi silahınız bulunmuyor fakat Mario oyununda olduğu gibi Ben 10 Macera 2 oyununda da yaratıkların üstüne zıplayarak yani onları ezerek ortadan kaldırabileceksiniz. Bu oyunda çok dikkatli olmanız gerekiyor.
Oyunda ilerlerken yukarıda zıplamanız gereken duvarların büyük bir bölümü çürük bir yapıdan oluşmaktadır. Bu nedenle duvarların üzerinde bir saniyeden fazla kaldığınızda duvar çökebiliyor ve böylece oyunu kazanmanız daha zor bir hale gelebiliyor. Hızlıca ve dikkatlice ilerlediğinizde kazanmamak için hiç bir nedeniniz olmayacaktır. Tek yapmanız gereken yaratıkları öldürmek ve ilerlemek!