2015年2月27日星期五

11oyun Raiders of Lost Island game


Years ago,a pirate named Jack Treepwood found a golden compass. This compass has the power to indicate the hiding fantastic treasures. Thanks to it he became "Lucky Jack", the richest pirate in the world. But his track was lost shortly after his expedition on "TAOKI" island. You read the legendary story about Lucky Jack from a book, and then you decide to find a way to go on "TAOKI" island. Your adventure starts from the 11oyun game Stachmou and the Golden Compass.


On the other side of this mysterious island, there are full of undead walking zombies, including Frankenstein, skeleton, a grandmother with a hatchet, a malicious clown, and many others! To find the treasures hided by Jack Treepwood, you have to break through hordes of undead in Pirates VS Undead.


What a pity! After finding the treasures, you came across a gang of evil pirates along the way back to your town.Defeat the evil pirates by firing cannon balls and sink all the enemy ships in Cannon Blast!


You will never get out of trouble! You are kidnapped by those evil pirates and trapped in one of their nasty ships.Hurry up and Escape the Pirate Ship as you don't have much time.

Take out the evil pirate Captain and his crew as they hold the treasures with their big nasty Causality Pirate Ship.Then you can sail back home to live a happier life forever.







2015年2月26日星期四

11oyun Kafa Topu 2015 – Efsane Futbol Oyununun Yeni Versiyonu

Yepyeni bir kafa topu ile karşınıza çıkmakta olan 11oyun.com sitemiz içerisinde eski ve yeni kafa topu oyunlarını bulabilecek olan siz oyuncularımız 2015 versiyonunda arkadaşlarınız yada kardeşleriniz ile birlikte maç keyfini çıkarabilecek yada turnuvaya katılarak bilgisayar oyuncularına karşı zorlu mücadeleler verebileceksiniz.11oyun Kafa Topu 2015 içerisinde yeni futbol sahaları ile karşılaşacak olan siz oyuncularımız kendinizden daha yüksek özelliklere sahip olan olan futbolculara karşı mücadeleler vereceksiniz.

1. Oyuncumuz yön tuşları ile futbolcusunu kontrol edebilecek ve P tuşu ile şutlar vurabilecektir.
2. Oyuncumuz W A S D tuşları ile futbolcusunun kontrolünü ayarlayabilecek, boşluk tuşu ile şutlar atabilecektir.
Kafa topu oyunlarına bir yenisi ekleyerek yeni yıl da siz oyuncularımızı gelişmiş bir futbol oyunu ile karşılaştırmaktayız. Futbolcuların ve futbol sahalarını yenilenmiş olduğu oyunda engelli parkurlarıda fark edebileceksiniz. Eski versiyonları gibi 2 kişilik olarak oynanılabilmekte olan Kafa Topu 2015 oyununda şampiyonlar ligi yani turnuvalara katılırsanız özellikle futbol sahalarının ne kadar gelişmiş durumda olduğunu fark edebileceksiniz.

Sitemiz içerisinde futbol sever oyuncularımızın haricinde bir çok oyun kategorimizdeki oyunları beğenmekte olan oyuncularında oynamış olduğu Kafa Topu herkesin beğenilerini toplayarak küçük büyük oyuncuların spor futbol oyunlarını sevmesine yardımcı olmuştur.Oldukça güzel bir şekilde tasarlanmış olan oyunda futbolcu karakterinizi seçerek arkadaşlarınız yada kardeşleriniz ile birlikte kafa futbolu keyfini doyasıya çıkarabileceksiniz.Sahaların engelleri ile rakip oyuncuların zorluk dereceleri sizlere oyunun daha eğlenceli oyunlar oyna hale geldiğini ispatlayabilecektir.



2015年2月25日星期三

Blokların Dünyası oyunu oyna

Küçük bir bloğun gücünü asla küçümsemeyin. Küçük bir blok kulağa sade ve sıkıcı gelebilir, fakat oyun buna mükemmel fikirler katarak çok ilgi çekici hale çevirmiştir! Renkli bloklar çeşitli yüz ifadeleri ile tasarlanmıştır. Bu yüzden bloklar görünüşte komik, sevimli, kızgın veya uykuludur. Aşağıda bulunan 11oyun.com’ daki oyunlarda kendi mutlu rüyanızı inşa edebilir veya eğlenceli blokları birbirine tutuşturarak patlatabilirsiniz. Eğer blok oyunlarından herhangi birini çok beğenirseniz, bize söylemeyi unutmayınız.

11oyun Blockoomz 2015 oyunu

Bloklara tıklayarak onları patlatabilirsin! Bu eğlence dolu bulmaca oyununda, doğru parçaları çıkartarak sarı blokları ekranda tutunuz.

11oyun Monsterland 4 oyna

Bu çocukları mutlu etmek için asla yeteri kadar ilgi, artı, eksi veya etajer yoktur. Alma Games' nap-busting’ in bu bulmaca oyununda, Junior ve Jenny daha fazla eğlenerek canavar babalarını uykudan uyandırmanın yolunu arıyorlar.

11oyun Face Chase

Bu bloğa, iğrenç kovalayıcıdan kaçmak için sadece sen yardım edebilirsin, koş Blok koş! Şeytani kırmızı kare surattan kaçın. Bu yüksek tempolu mesafe oyununda küçük sarı kahramanınızı yönlendirerek ekrandan düşmeden tehlikeli araziyi geçirin.

11oyun Rocko Blocko

Yeşil blokları düşürerek, yığarak ve dengesini sağlayarak hedef bölgeye yeterli sayıda bloğun temas etmesini sağlayın. Kırmızı bloklara dikkat edin, onlar bulaşıcıdır!

11oyun Odd Ducks oyna

Ördekleri kurtararak tüm kedi veya kediye benzeyen blokları çıkartın.Red Remover’dan etkilenilerek hazırlanmış bir oyundur,ama daha rahatlatıcıdır.Çok sevimli,çok eğlenceli, fakat düşündüğünüz kadar kolay mı?

11oyun - Türkiye nin en iyi online oyun sitesi ücretsiz flash oyunları ve en popüler internet oyunlarını size getiriyor. Sen de eğlenceli oyunlar mı arıyorsun? 11oyun platformu binlerce ücretsiz eğlenceli atıs oyunu sizlerle buluşturuyor.