2015年1月26日星期一

Put de Lime in de Coconut




Meyveler ve sebzeler,her sağlıklı diyet için gereklidir.Çünkü onlar c vitamini ve potasyum gibi birçok önemli besin kaynağını sağlar.Ayrıca bu besinler enerji üretimi için gerekli vitamin ihtiyacını da karşılarlar.Biraz meyve ve sebze suyu içerek sağlığınızı koruyabilirsiniz.Genellikle meyve suyu yapmak,meyveleri doğramak angarya işlerdir,fakat flash oyununda bıçak yardımı ile meyveleri dilimlemek çok eğlencelidir.Meyve ve sebzeler ekrana çıktığında,farenizi ekranda kaydırarak dilimleme hareketi oluşturun ve meyve veya sebzeleri ikiye bölmeye çalışın. Havada patlayan meyve ve sebze suyunun tadını çıkarın!

Meyvelerin Can Düşmanı
Gerçek veya kurgu: Samuraylar meyvelerden nefret eder mi?Samurai Fruit oyununda sizde samuray saplatısı ile samuray kılıcınızı ve özel teknikleri kullanarak meyveleri keseceksiniz.



Ninja Ustası Mutfakta
Ninja ustasını hayatını ölümcül bir bıçak ile meyve kesmeye adamıştır ve brokoli, soğan, domates, salatalık gibi kullanılacak malzemeleri dilimlemede kendini eğitmek için muftağa taşındı. Bu yüzden oyun Kitchen War olarak adlandırılır.



Yemek Yapma Zamanı
Hadi kullanılacak malzemeleri dorayalım, dinlendirici! Meyve, sebze ve hatta et gibi çeşitli kullanılacak malzemeler havaya atılır. Kullanılacak malzemelerin nasıl hızlıca doğrandığını öğrenmek istermisiniz? Kitchen Cut Fruit oyununda bıçağı sallamaya başla!



Biraz Serinleyin
Havaya atılan meyveleri doğramak yerine, sakinleşerek onları doğrama tahtasında mümkün olduğunca işaretlenmiş çizgiler üzerinden dilimlemeniz gerekmektedir. Serinlemek için plaj kafesine gittiğinizde meyve salatası ve meyve suyundan daha iyi bir seçenek yoktur.Bu yüzden Fruit Salad Day oyununda onları hazırlamayı dene!