2015年10月10日星期六

Exam Hall Naughty Boys Oyun

Herkes öğrencilik hayatı boyunca bir kere bile olsa kopya teşebbüsünde bulunmuştur. Ben hiç kopya çekmedim diyeni zor bulursunuz,bulsanız da doğruyu söylemediği ihtimali yüksektir.


Bedava oyun oyna da sınavda kopya çekmeyle alakalı bir oyun.Üç kanka Jack,Daniel ve Kyle sınava çalışma işini sürekli erteleyip son güne bırakmışlardır.(hangimiz böyle yapmıyoruz:) ) Sonra bu üç kafadar son gün birlikte çalışmaya karar verip bir araya gelmişlerdir. Fakat o gün oyunlar online oyun oynamaktan,sohbet edip gırgır,şamata yapmaktan sınava çalışmaya vakit kalmamıştır. Ne yapacağız edeceğiz diye düşünürken en son sınavda kopya çekmeye karar vermişlerdir. Planları şudur: sınav esnasında sınıftaki başarılı arkadaşlarının kağıtlarına çaktırmadan bakıp cevapları öğrenmek…

Oyundaki amacımız sınav esnasında herkes başka bir şeye odaklanırken gizlice arkadaşınızın kağıdına bakmak. Bunu yapmak için fare ile yönettiğiniz kişinin kafasına basılı tutmanız gerekiyor. Yakalanmamak için de basmayı bırakmalısınız. İlk başta öğretmen ve sınıfın ineğinin (her sınıfta vardır sanırım bu tiplerden) dikkatini çekmemeniz gerekiyor. Bölüm ilerledikçe dikkat etmeniz gereken kişi sayısı çoğalacak. Eğer bu kişilerin radarına yakalanırsanız sık sık kafalarını kaldırıp sizi kontrol etmeye başlıyorlar. Bu yüzden işinizi profesyonelce halletmeniz gerekiyor. Ayrıca her yakalandığınız da canınız azalıyor ve eğer canınız biterse bölümü en baştan tekrar oynamanız gerekiyor. Eğer canınız bitmeden kağıdınızı dolduracak bilgileri toplayabilirseniz başarılı oluyorsunuz.

Eğlenceli oyunlar ve hayatımızdan izler taşıyan bir flash oyun. Mutlaka denemenizi öneriyorum. Eminim pişman olmayacaksınız. :)