2015年4月2日星期四

Eski Çağ Adamı 3 zeka oyunları


Fast zeka oyunları tarafından geliştirilen ve oldukça başarılı bir şekilde yol almaya devam eden eski çağ adamı oyununun yeni serisi bugün sizlerle olmaya başladı. Diğer oyunlar gibi eski çağ adamı 3 olarak adlandırılan oyunumuzda 11oyun eski çağ adamı 2 oyununda kaldığımız yerden devam edecek ve sözde adem ile havvanın buluşmasını sağlayacağız. Yüklenmesi ile birlikte continue yazan yere basarak gideceğimiz oyunda ilk bölümden başlayarak bazı bölümler hakkında ipucu verelim ve buna göre yol alalım. Eski çağ adamı ve karısını göreceğiniz ilk bölümde evden çıkmanız gerekecek bunun için eski çağ adamı 1 oyununda olduğu gibi çeşitli ipuçlarını toplamanız gerekiyor.


Anahtarı alıp kapıyı açtığınızda eski çağ adamı 3 karakterimiz göeceğiniz gibi camda olacak ve karşıdaki kuşa ulaşması lazım bunun için askıdaki kovayı alıp ardından terazideki tahtaya tıklamalı ve yumurtaya tıklayarak adamımızı karşıya geçirmeliyiz yumurta karşımıza dikildiğinde de üzerine çekiçle vurarak kırmalı ve üçüncü bölüme geçmeliyiz. Üçüncü bölüm ise eski çağ adamının ağaçtan çıakcak böcekelri kontrol etmesi ile devam edecek ardından uyuyan böceği uyandırıp örümcek ağına takılmasını ve mağradaki yarasanın çıkmasını sağlayacağız. Dördüncü bölüm ise oldukça kolay mantarları anaları açarak ıslatmalı ve nem alıp büyümelerini sağlamalıyız.

2015年3月29日星期日

Kung Fu Dede – Sokak Dövüşlerine Hazır Olun


Uzun yıllar boyunca dövüş eğitimleri aldığı ustası ile yaşayarak hayatının yarısını tamamlamış ve sonrasında ustasını kaybederek tek başına yaşamaya başlamıştır. Dövüş eğitimlerini yıllar önce tamamlayarak yaşamını sürdürmekte olan yaşlı adam oturduğu mahallede sokak dövüşçülerinin ses yaparak onu rahatsız etmesinden dolayı çok şikayetçi olmasına rağmen onların gençlik ve cahilliğinden dolayı onları hep idare etmiştir. Kung Fu Dede oyunu içerisinde tanışacak olduğunuz yaşlı karakterimiz ile birlikte sokaktaki serseri dövüşçülere bir ders verecek ve yaşlı adamın evinde geceleri rahat etmesini sağlayacaksınız.


Yetenekli dövüşçü Dedemizin kontrolünü sizler sağlayarak ona saldırılarda bulunan genç serserilere bir ders verecek ve onları kung fu dövüş teknikleri ile etkisiz hale getirerek dedemizi korumuş olacaksınız.11oyun Oyun içerisinde oldukça kalabalık bir şekilde saldırılarda bulunmakta olan gençler kendilerini yenilmez olarak görmekte olduğundan dolayı dedemizi dövebileceklerini düşünerek ona karşı güçlü saldırılarda bulunmaktadır. Uzun yıllar boyunca tecrübe edinmiş olduğu dövüş tekniklerini kullanarak karşısındaki tüm rakiplerini bu zamana kadar etkisiz hale getirmiş olan dedemizin oyununu sizlerle 11oyun.com olarak paylaşmaktayız.