2015年6月26日星期五

Eğlenceli bir spor oyunu tavsiye

11oyun.com online oyun. Ücretsiz Spor, Atari, Multiplayer, Kart, Puzzle oyna, online Strateji, Flaş ve Shockwave oyunlar. Sen Candystand en iyi ücretsiz online oyun bulacaksınız! Aşağıda online oyunlar bizim tüm koleksiyonu göz atın.

En iyi ücretsiz spor oyunları oynayın! Candystand ücretsiz beyzbol oyunları, futbol oyunları, hokey oyunları, golf oyunları, futbol oyunları, yarış oyunları, basketbol oyunları ve aksiyon spor oyunları TON vardır. Burada havalı online spor oyunları bulabilirsiniz!

GOLF - DESERT bir spor oyun.


Fare ile atış Amaç ve salıncak başlatmak için ekranda herhangi bir yere tıklayın. Atış göstergesi tekerleğini yukarı hareket ettikçe, çekim gücü seçmek için ikinci kez tıklayın.
Eğer pin ne kadar yakın dikkat -% 100 gücü her zaman en iyi seçenek değildir!Eğer tıklayın Çok uzun süre beklerseniz, sizin atış yarım iktidara zorunda olacak. Atış göstergesi artık yön tersine dönecektir. Atış doğruluğunu belirlemek için üçüncü kez tıklatın.Bir mükemmel düz atış göstergesi tekerleğin alt ortasında iken tıklayarak elde edilir. Erken tıklama kancalı çekimde neden olur ve geç tıklama topu dilim neden olur.

Macera Oyunları - Adventure Time Amazing Oyun


Koşmalı kaçmalı macera oyunlarını sever misiniz? Cevabınız evetse o zaman bu flash oyun tam size göre.Dinazor ve diğer bir takım tehlikeli yaratıklardan kaçarken aynı zamanda bazı engelleri aşmanız gerekiyor.Oynanışı çok basit.Karakterlerimiz zaten kendileri ilerliyorlar.Siz sadece yön tuşlarından engelleri aşmak için yukarı ve aşağı tuşlarını kullanıyorsunuz ve canavaların canını azaltmak için sağ ve sol yön tuşlarıyla onlara vurabiliyorsunuz.Bu eğlenceli oyunu oynamak için daha ne bekliyorsunuz? Hadi hemen sitemize gelin ve oynayın!

2015年6月25日星期四

En Popüler aksiyon oyunlar?

Aksiyon ve macerayı çok seven oyuncular tarafından beğenilerek oynanan aksiyon oyunları bölümünde genelde yüksek adrenalin içeren oyunlar yer almaktadır. Bu oyunlarda amacınız zorlu görevleri yerine getirerek en kısa sürede oyunu tamamlamaktır. Bu kategoride sizin için en güzel aksiyon oyunları bir araya topladık.


Türkiye'ninn en iyi oyun siteleri arasında yer alan sizler için birbirinden güzel oyunları bir araya getiriyor. Sadece seçilmiş bedava oyunların yer aldığı en hızlı online oyunlar sitesi olmaya özen gösteren Jet Oyun, hergün en yeni ve en güzel oyunları özenle seçiyor ve siteye ekliyor. Sitede yayınlanan oyunların tüm hakları eser sahiplerine aittir.

2015年6月24日星期三

Macera oyunları nedir


Macera oyunları birinde elektronik oyunlardan birkaçı. Macera oyunları, bilinmeyen keşfetmek bulmacalar ve diğer interaktif arsa çözme odaklanmak ve keşif kazıları hikayesi, oyuncunun gözlem ve analizin ana testini vurgulamaktadır. , Macera oyunları, bazen rol oynama oyunları (Role Playing Game) gibi, ama bir rol yapma oyunu farklı olan, oyun belirli bir görevi tamamlamak veya bulmaca şeklinde görünür kilidini sık sık macera hikayesi özellikleri ve kasten oyunda bulmaca önemini vurguladı.

Macera oyunları genellikle eylem gerçekleştirmek için bir istem, 3D sahneler ile 2D veya yetki dayanıyordu, oyuncuları test etmek için metin veya resim bulmaca kullanımına odaklanmış metin macera oyunları ve macera oyunları aksiyon türü, sözcük türü macera oyunu tipe ayrılır . Aynı puan iki oyun var bu özelliği, macera oyunları var artık gelişen aksiyon macera oyunu ve sevgi metin "keşfetmek" olduğunu bu eleman "keşfetmek". O "keşif" çekirdek macera oyunu, söylenebilir.
Apart metin ve eylem iki ayrımlar yol, macera oyunları ve eylemden iki ayrımlar şekilde çözmek için. Her iki sınıflandırmalar "eylem" değil, aynı anlam içermesine rağmen. Sadece fiziksel keşfetmek için başvurduğunda metin ve hareket göreli keşif daha keşfetmek için daha fazla ya da metin ise, Eylem ve bulmaca göreli bulmaca keşfetmek ve iki parça bir bölümünü oluşturuyor mücadele eder.

2015年6月23日星期二

Online strateji oyunları

Bunun üzerine, gerçek zamanlı strateji oyunları ve canlı taktikleri strateji oyunları da vardır. oyun hızlı seçimler yapmak ve sık sık oyun durum değişikliği olarak hızlı aktiviteyi almak gerekiyor gibi NukeZone, Blizzards Warcraft ve Starcraft gibi belirli bilgisayar oyunları, önceki koymak. İkincisi yine de, kontrol ve savaş aynı zamanda operasyonel yönlerine odaklanır. Örneklerini Close Combat ve Komple Savaş serisi oluşur.

Simülasyon strateji oyunları deneyin ya da motifler olarak gerçeklik durumları faydalanmak. Bu nedenle oyun 's seçimler ve eylemler gerçekte sanki benzer yansımaları neden olur. Öte yandan soyut strateji oyunları, mutlaka gerçeklik stillerini kullanmayın. oyuncu video oyunu kazanmak için akıl farkına varmalıdır. Bu tür Go, Satranç, dama gibi video oyunları içerir. Maliyet-ücretsiz online strateji oyunları bir sürü de web kullanılabilir.

Allah strateji oyunları oyun oyna göre başka her şey Tanrı'nın bir parçası olduğunu düşünüyor hangi aracılığıyla olanlardır. meydan yöntemlerini bulmak ve böyle dizginsiz güç üzerinden almak için önermektedir. Bu kategorideki oyunlar ücretsiz online strateji video oyunudur Populous, Siyah Beyaz yanı sıra Tanrı'nın Playing Field oluşur.