2015年4月15日星期三

Langırt Dünya Kupası oyunu

Bakalım langırt konusunda masada olduğu kadar klavye üzerinde de başarılı mısınız. Oyunu açmak için "Start"a bastıktan sonra ekranda açılan bayraklardan istediğiniz ülkeninkini seçebilirsiniz. Sağ ve sol ok tuşlarını kullanarak futbolcuları sağa ve sola doğru kaydırabilirsiniz. Sağ taraftaki menüde maçın kaç kaç olduğunu görebilirsiniz.


Langırt dünya kupası oyunu, spor futbol oyunu sevene severler için langırt ile dünya kupası oyunu sizlerle. Langırt bildiginiz gibi adamları hareket ettirerek rakip kaleye gol atma oyunu. Bu oyundada dünya kupası için golleri atacaksınız. iyi eğlenceler.


Takımını ve renklerini seç dünya langırt şampiyonasının kazananı ol. Yön tuşlarıyla hareket et. Oyunu 2 kişi karşılıklı da oynayabilirsiniz.

Alien Attack Team 2 ücretsiz online oyun oyna

Eğer korkuyor olmadığını kanıtlayın ve tehlikeli bir çekim silah oyunları kullanmayı ne kadar iyi biliyorum ki.

Alien Attack Team 2 oyunu ücretsiz online flash oyunlar oyna.Aliens have assaulted Earth so its up to you to assemble your squad and defend the human race with your alien attack team. Take on the extraterrestrial threat with an armoury of weapons, massive Mechs and complete missions in space. Unlock new weapons and armour and kit out your Mech with explosive force. Choose from multiple difficulties or take on a new challenge online with multiplayer.

2015年4月14日星期二

Rulo oyunu oyna

Rulo oyun oyna - türkçe online oyunlar , Roll oyunu oyna.Rulo, kırmızılar haşhaş ve batan etrafında rulo sarı topu kullanın. 


Ne kadar süre harcayarak bunu çözebilirsin?...