2015年7月31日星期五

Zeka oyunu oyna Escape From Pink Room

Pembe From Room Escape nokta ve tıkırtı zeka oyunu. Hiçbir anahtar ile Pembe oda içinde kilitli konum ve hedef kaçmak etmektir. Odanın etrafında Hunt çok kullanışlı gelebilir olarak bulabilirsiniz ne öğeleri görmek için. Bulmacalar ve kodları bir dizi çözmek ve sonuçta yedek anahtarın saklandığı yere götürecek edeceğiz.

Escape From Pink Room

Bu bedava oyunu oynamak için fareyi kullanın.

2015年7月29日星期三

Bedava Spor Oyunu : Sports Memory

Eğer iyi bir hafızası var mı? Aklını Ne kadar hevesli olduğunu? Bu bir maç bulma sonra bir araba saygısız görüntüleri maç. Eğer bir maç alamadım ne zaman nerede olduklarını hatırlıyor musun? Bazı beyin eğitim yapmak Gelin ve Spor Bellek, eğlenceli ama zihin ve spor oyunu ilham zorlu kız alabilirim ne kadar bakın.


Kartları çevirmek için fareyi kullanın.

2015年7月28日星期二

Spor Oyunu Oyna : Brasil Goal

Brasil Goal büyük bir spor oyunu. 4 Brasil oyunculardan birini seçin: Oscar, Neymar, Ramires veya Willian ve ardından istediğiniz konuma hedef imleci hareket ettirmek için fareyi kullanın. Güç metreden istenen güç kazanmak için aşağı sol tıklama tutun. Yayın topu ateş sol tıklayın. Topun hareketine neden olacaktır farklı güç her 3 mermi position.Play ve kaleye topu almak veya görünen kırmızı hedefleri vurarak 30 puan almak hedefliyoruz.



Çeşitli spor oyunları ,11oyun ziyaret edin.