2015年3月18日星期三

Araba yarış oyunları-wheely oyununun 3


Sevilen oyun serilerinden wheely oyununun 3. versiyonu yeniden bizlerle oyunumuzda kırmızı araba ile bölüm bölüm maceralara atılacak ve hedef noktamıza odaklanarak oraya ulaşmak için zorlu ve eğlenceli araba yarış oyunları bir maceraya gireceğiz. Oyunumuz ilk açıldığında ingilizce olabilir bunu düzeltmek için alt kısımda yer alan bayraklardan TR seçimini yapmalıyız böylece oyunumuz türkçe olacak ve kırmızı araba 3 oyununu çok daha iyi anlayabileceğiz. Başla tuşu ile oyuna girdikten sonra Wheely 2 oyununda olduğu gibi bu oyunda da çeşitli bölümler olduğunu görecğeiz ilk görevimize hemen başlayalım.

Oyunda amaç pembe arabanın kırmızı arabadan tekerlek istemesi ile başlayacak bu macerada kırmızı araba çok farklı zorluklarka karşılaşacak ama en sonunda eşinin istediği tekerlekleri alabilecek.Fare ile kontrollerin yapıldığı oyunda ilk bölümde örneğin kırmızı butona basarsanız kapı açılır ve kırmızı araba 3 dışarıya çıkarak kırmızı bayrağa ulaşabilir.Wheely 3 oyununda arabaları harekete geçirmek için üzerlerine 1 kere tıklamanız yeterli aynı şekilde durdurmak içnide üzerine basmanız yetiyor sevgili arkadaşalar.Bölümleri tamamladıkça hedefinize bir bir ulaşacaksınız bu türkçe online oyunlar eminim çok ama çok eğleneceksiniz dünyanın en iyi oyunları 11oyun.com ile hergün sizleri bekliyor.

2015年3月17日星期二

Hoşlanmadığın Ünlüleri Yere Ser(en güzel aksiyon oyunu oyna)


İnsanlar yaşam tarzları, zenginlikleri, eylemleri ile medyanın dikkatini çekerek ünlenebilirler. Dünyada kesin sevdiğiniz ve sevmediğiniz bazı ünlüler vardır.Hoşlanmadığınız ünlülere onlar hakkinda nasıl hissettiğinizi söylemek istermiydiniz? Onlara aklınızdan geçenleri söyleyin, veya belki onlara bir şaplak atmak istersiniz?Aradığınız fırsat ayağınıza geldi, hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu ünlüler sizin yumruk ve tokatlarınız karşısında sessizce acı çekecekler.
Celebrity Smack Down 4 Aksiyon Oyunu
Bunlar Paris Hilton veya Tom Cruise değildir, kurgusal olarak ortaya çıkarılan dört ünlüdür. Bu ünlüler gerekirse acımasız ve şeytanca savaşır. Büyük bir iyilik için onları yere sererek kariyerlerini bitirebilir misiniz?
Celebrity Smack Down 4 aksiyon oyunu
Celebrity Fight Club Aksiyon Oyunu
Celebrity Fight Club, çılgınca ve bağımlılk yapan flash boks oyunudur.Oyunda objeleri,ünlüleri boks maçında öldüresiye dövmek ve onun hakkında bir hikaye anlatmak için yaşatmak.
Celebrity Fight Club aksiyon oyunu
Celebrity Bash Oyunu
Celebrity Bash oyunu, nefret ettiğiniz ünlüye yumruk atmanızı ve nakavt etmenize olanak sağlar. Heyecan verici ve eğlenceli boks oyunudur. Sağ ve sola yumruk atmak için fareye tıklayınız, savunma için boşluk tuşunu kullanınız.
Celebrity Bash oyunu
The Kanye West Torture Chamber Aksiyon Oyna
Kanye West, sersem bir müzikal dehadır, aynı zamanda öldüresiye dayak yediği yeni işkence odasının yıldızıdır. Bu eğlenceli oyunda çeşitli nesnelerle ona işkence etmekten hoşlanacaksın.

Help Pedro Catch the Flies Aksiyon Oyunlar
Pedro,önceden popüler bir adam olarak her zaman her yerde parti yapardı. Şu an ise evde kendisini durmadan rahatsız eden sineklerle tek başına ve onlardan kurtulmaktan başka bir iş yapmıyor.Bu oyunda sinekleri yakalama becerinizi test edin. Sadece sineklerin belirdiği yönlere doğru aşağı,yukarı,sağ,sol ok tuşlarına basınız.