2015年5月27日星期三

Eski Çağ Adamı 2


Birçok farklı isimle bilinen bu oyunumuz kimileri tarafından adam ve havva aşkı 2 kimileri tarafından ise eski çağ adamı 2 olarakta bilinmektedir.türkiye online oyunları Oyunumuzda ilk olarak bir adada bulunan eski adamı ve adem ile havva oradan kurtulmaları gerekiyor. Öncelikle anahtarı uyuyan havanın yanından alarak bulunduğu kafesten çıkmasını sağlamalıyız. Amacımız etraftaki çeşitli cisimleri bularak eski çağ adamının ilerlemesini sağlamak bunun için her bölüm geçmemizle eski çağ adamı 2 karakterini farklı maceralar beklemektedir. İkinci kısıma geçtiğimizde bölümü nasıl geçeceksiniz bunuda anlatalım; Öncelikle ağaçtaki meyveleri toplamalıyız ardından kuşa tıklamalı ve kuşun tutunduğu sopayı alarak bunu eski çağ adamına vermeliyiz böylelikle karşıya geçebilecek. 

Üçüncü kısıma geçecek olursak buradada bizleri bir dinazor beklemektedir. Amacımız buradaki kapıyı açıp dinazorundan kaçması ile eski çağ adamını yine bölüm atlatabilmek. Burasının geçişi ise öncelikle dinazorun altındaki ipli kolu çekmeliyiz ardından dinazor yemeğini yerken altındaki çekici almalı ve kapıyı tutan ipin taşının altındaki sopaya vurarak kapıyı açmalıyız böylelikle 3. kısımıfa geçmiş olacağız. 4. kısım ise kayanın dağın önünü kapanması ile oluşmuş burada mağaraya girmek için yine ilk olarak kuşun yiyeceğini mağaranın üzerinden bulmamız gerekiyor ardından kuş bizlere birkaç farklı hile bulacak eski çağ adamı 2 oyuncusuda verdiği hileler doğrultusunda kapıyı açmak için gerekli objeleri toplayacak. Bakalım bu güzel oyunda sizlerde eski çağ adamı ve kadınını buluşturabilecekmisiniz. 


Eski Çağ Adamı 1


Begamer ve fastgames tarafından geliştirilen kısa sürede popüler olmayı başaran oyunumuz eski çağ adamı 1 ilk oyunu ile sizlerle. Serinin bu 1. oyununda yine eski çağ adamı ile birlikte çeşitli şekiller ilerleyerek amacımıza ulşamaya eski çağ adamını kontrol etmeye çalışacağız. İlk bölümden ounu anlatmaya ve nasıl oynandığını söylemeye başlayacak olursak ilk olarak taşa tıklamamız lazım böylelikle taş düşecek ardından eski çağ adamına tıklayarak ilerleyip ikinci kısıma geçmiş olacağız burada da bir kunduz bir ağa ve sözde adem ile havva var bunları kontrol ederek kunduzun ağacı ısırıp yıkmasını sağlamalıyız böylece eski çağ adamına bir yol oluşmuş olacak.

Üçüncü kısımda ise dinazor ayaklarının altında bir tahta yer alıyor eski çağ adamına bu tahtanın bir ucuna çıkartarak dağın tepesine çıkartacak ve dördüncü kısıma geçeceğiz burada da dinazor eski çağ adamına aşık olacak ama hıslıca buradan kaçmamız lazım çeşitli zorluklarla dolu bu oyunda engeller sivri kazıklar tehlikeli hayvanlar sizleri bekliyor. Kit oyun olarak eski çağ adamı 1 bedava oyunu oyna oyununda eski çağ adamı 2 oyununda olduğu gibi iyi eğlenceler dileriz. Oyunda birçok farklı ipucuda yer alıyor bunları alarak ilerlemeniz hedefinize varmanızda daha çok yardımcı olacaktır. 


Canavar adası 4 oyunu


Canavar odası sersinin bu yeni oyununda sizleri yeni bir maceraya devam ediyoruz. Box 10 tarafından geliştirilen oyunumuzda bizlere bir çocuk canavar eşlik edecek play diyerek başladıktan sonra canavar adası 4 Ücretsiz Online Oyunlar için bölüm haritası karşımıza gelecektir oyundaki amacımız ise en büyük kırmızı canavarı uyutmamak uyandırmak bunun için küçük kırmızı canavarı bu büyük canavara ulaştırmalıyız. Faremizle yöneteceğimiz oyunda bölümler bittikten sonra Next Level diyerek bir sonrakine geçebiliriz. Ayrıca oyunda ağzında emzik olan bebek sert yerleri parçalayabiliyor bununlada 3. bölümden itibaren tanışmış olacağız. 

Canavar adası 4 oyunuayrıca grafikleri ve puanlama sistemi ilede çok farklı bir yapıya bürünmüş ama oynaması her zamanki gibi oldukça keyifli. Oyunda eğer kırmızı canavarları aşağıya düşürürseniz bölümleri geçmeniz imkansız bir hale gelir bakalım bu eğlenceli adadan çıkabilecekmisiniz?


Angry Birds Stella


Pembe angry bird karakterlerinden birisi olan stella ile bu oyunda farklıbir eğlence sizleri bekliyor olacak. Angry Bird serisi ailesine yeni katılan stella ile yine kötüdomuzlar ile mücadele edecek ve sapanla düşmanlarımızıvurmaya çalışacağız. 

Onlarca bölümlük olan angry bird stellada ilk olarak 1. bölümden başlamamız gerekiyor fare ile oynanırken amacımız sapanın ucuna takılıolan stellayıfırlatarak karşıdaki hedeflerimizi vurmamız ve onlara çarptırarak yoketmemiz gerekecektir. Bölüme göre sınırlısayıda stellanın yer alacağız bu türkçe online oyunlar oyunda skorumuzu yüksek tutmak için ilk atışta vurmamız gerekecektir. Pembe mavi ve sarıbirçok farklıstella karakterinin yer alacağıoyumuzda bakalım sizler neler yapacaksınız.

2015年5月25日星期一

Wheely 3

araba yarış oyunu oyna-Kırmızı taksi oyun 3


Sevilen oyun serilerinden wheely oyununun 3 - Eşleştirme oyunları. versiyonu yeniden bizlerle oyunumuzda kırmızı araba ile bölüm bölüm maceralara atılacak ve hedef noktamıza odaklanarak oraya ulaşmak için zorlu ve eğlenceli bir maceraya gireceğiz. Oyunumuz ilk açıldığında ingilizce olabilir bunu düzeltmek için alt kısımda yer alan bayraklardan TR seçimini yapmalıyız böylece oyunumuz türkçe olacak ve kırmızı araba 3 oyununu çok daha iyi anlayabileceğiz. Başla tuşu ile oyuna girdikten sonra Wheely 2 oyununda olduğu gibi bu oyunda da çeşitli bölümler olduğunu görecğeiz ilk görevimize hemen başlayalım. 

Oyunda amaç pembe arabanın kırmızı arabadan tekerlek istemesi ile başlayacak bu macerada kırmızı araba çok farklı zorluklarka karşılaşacak ama en sonunda eşinin istediği tekerlekleri alabilecek. Fare ile kontrollerin yapıldığı oyunda ilk bölümde örneğin kırmızı butona basarsanız kapı açılır ve kırmızı araba 3 dışarıya çıkarak kırmızı bayrağa ulaşabilir. Wheely 3 oyununda arabaları harekete geçirmek için üzerlerine 1 kere tıklamanız yeterli aynı şekilde durdurmak içnide üzerine basmanız yetiyor sevgili arkadaşalar. Bölümleri tamamladıkça hedefinize bir bir ulaşacaksınız bu Türkçe oyunda eminim çok ama çok eğleneceksiniz dünyanın en iyi oyunları 11oyun.com ile hergün sizleri bekliyor.

Pou Baby Wash


Pounun bebeği yaptığıyaramazlıklar sonrasında çok kirlendi ve onu en iyi şekilde bu oyunda yıkayıp temizlemeye çalışacağız. Pou Baby Wash oyunumuzda babasıyıkamaya çalışacak oyun sırasında babasıilk olarak suyuna köpürtücü sabun katacak ardından çiçekler serpecek. 

Sonraki kısımda ise ilk olarak saçlarınıyıkadıktan sonra su ile durulayıp devam edecek temizliğe. Sabunla ovalayıp vücudunuda ter temiz temizledikten sonra sıra onu birazda eğlendirme gelecek. Temizlik bittikten sonra pou baba ve pou bebeği giydirip süslühale getireceksiniz bakalım bu güzel oyun pou ve babasıiçin iyi olacak mı? 




MUMYA FİRARDA


Çılgın mumya piramitlerde sıkıştı kaldı ve kafasını bir türlü bulamıyor bu oyunda mumya oylunu kurarak mumyanın bedeni ile kafasını birleştirmek için uğraşacağız. Amacımız sol alt köşede yer laan ok işaretlerini alarak MUMYA FİRARDAndaki değişik yerlere yerleştirmek ve Go tuşuna basarak kafayı hareketlendirmek böylelikle kafa yol çıkacak ve vücuda ulaşana kadar hareketlenecek. 

Eğer tüm yerleşimleri doğru yerlere yaptıysanız mumyanın bedenini korumuş olacaksınız ve bir sonraki bölüme geçebileceksiniz. Kimi bölümün kolay kimi bölümün zor olduğunu hatırlatarak ok işaretlerini en iyi yerlere koymalısınız ayrıca geçemediğiniz bölümlerde eski yoloyunda sarı çizgi ile belirtilecek bu sayede nerede hata yaptığınızı da görmeniz mümkün olacaktır.

Kawai Run 2


İngilizce manası ile Kawairun anlamına gelen kawai koşusu oyununun 2. versiyonu sizlerle. Önceki oyunda olduğu gibi bu oyundada zorlu koşu engelleri atletlerimizi oldukça fazla yoracak tabiki sizide. Oyunda tahta engeller, su göletleri ve daha birçok engel sizi beklerken bu iki kişilik oyunun en zor yanı isekoşu sırasında aniden karşınıza çıkan cisimler. Oyun yüklenince PLAY diyelim ardından servera bağlanmaya çalışacak oyunu online kayıt olabilerek oynayabilirsiniz, Eğer kayıt olmak istemedenKawai Run 2oyununu oynamak isterseniz Play as Guest yazan yere tıklayın. Menülerden koşturacağınız adamı değiştirebileceğiniz gibi rastgele bir seçimde yaptırabilirsiniz. 

Karşınıza Single Player yazan kısım çıkacak buraya basın bölümleri bitirdiğinizde Multiplayer bölümüde aktif olacaktır. Ama eğer oyunu arkadaşınızla birlikte aynı bilgisayardan oynamak beraber koşmak isterseniz Local Multiplayer yazan yere basın ardından koşan adamlarınızı seçin ve oyun başlasın. Kawai koşucularını YÖN tuşları ve AWSD tuşları ile koşturacaksınız. Engellerin altından ve üstünde geçebileceğiniz oyunda geride kalan arkadaşınız size yetişemezse oyun biter yani yapmanız gereken koşarken takım çalışmasını göz ardı etmemeniz.