2015年3月11日星期三

11oyun Kayıp Ada Avcıları oyun oyna

Yıllar önce Jack Treepwood adlı korsan altın pusulayı buldu. Bu pusula saklı fantastik hazineleri gösteriyordu. Pusula sayesinde sayesinde Jack Treepwood “Şanslı Jack” adını aldı alarak dünyanın en zengin korsanı oldu, fakat “TAOKI” adasını bulma isteğinden kısa bir süre sonra pusulanın bir parçasını kaybetti. Şanslı Jack hakkındaki efsane hikayeyi bir kitaptan okuduktan sonra “TAOKI” adasını bulmaya karar verdin.Senin maceran Stachmou and the Golden Compass oyununda başlıyor.
Stachmou and the Golden Compass oyununda
Gizemli adanın diğer tarafında, Frankenstein, iskelet, baltalı babanne, şeytani palyaço ve diğerleri gibi bir çok ölümsüz zombi bulunmaktadır! Pirates VS Undead oyun oyna ölümsüz orduları yararak Jack Treepwood tarafından gizlenen hazineyi bulunuz.
Pirates VS Undead oyun oyna
Ne yazık ki! Hazineleri bulduktan sonra, şehre dönmek için şeytani korsanların bulunduğu yoldan geçmek zorundasın. Cannon Blast oyunlar oyununda gülle atarak ve düşmaların tüm gemilerini batırarak şeytani korsanlardan kendini savun!
Cannon Blast oyunlar
Sorunlardan hiçbir zaman kurtulamayacaksın!O şeytani korsanlar tarafından kaçırıldın ve onların iğrenç gemilerinden birine hapsedildin. Acele ederek korsan gemisinden kaçmak için fazla zamanın kalmadı.
Causality Pirate Ship oyunu
Şeytani korsan kaptanı ve mürettabatını gemiden atın ve onların hazineleri ile birlikte iğrenç Causality Pirate Ship oyunu ’ i ele geçirin.Daha sonra,sonsuza kadar mutlu yaşamak için eve yelken açın.
Aksiyon oyunu>>> http://www.11oyun.com/class/Aksiyon-Oyunlari.html

2015年3月10日星期二

11oyun En iyi Sniper Oyunlarından En iyi Atışlar

En iyi Sniper Oyunlarından En iyi Atışlar

Eğer dürbünlü silah oyunu atışlarından hoşlanıyorsanız, hazırladığımız en iyi sniper oyunları listesi kesinlikle zamanınızı harcamaya değecektir. Hedeflerinizi dürbünle takip ederek saklandığınız yerden ateş açın ve bu süreç boyunca sinsice hiçbir şey olmamış gibi beklemek oldukça eğlencelidir. Bugünkü listemizde sizin için bu özelliklere uygun olan oyunları seçtik ,bu sayede büyük bir kısım keskin nişancı oyununu eleyerek sizin için uygun olan oyunu hızlıca seçebilirsiniz.

Clear Vision 5 Araba Oyunları

Clear Vision 5 oyunu seni profesyonel suikastçı Tyler yerine koyar, işinden istifa etmeden önce süpermarket temizlikçisidir. Bu sosyal çöküntü, yanlış arkadaş ve aldatma sarmalının başlangıcıdır. Silahını al ve görüş alanındaki hedefleri temizle!

Mort the Sniper

Bu şeytani şehirde, serseriler ve pislikler herzaman sorun yaratmaktadır. Neyse ki, en iyi tetikçi olarak bunlarla ilgilenmek senin görevin. Yetenek ve becerilerini göster, Mort the Sniper’ da istenen görevleri tamamla.

Hitman Sniper oyunu oyna

Hitman Sniper oyunu, hedef özelliklerinin görev açıklamalarından alınması gereken keskin nişancı atış oyunudur. Silah ayarlarına bakınız, her seferinde düşebilir. Dikkatlice açıklamaları okumayı unutmayınız, çünkü bazı görevler sadece hedeflere ateş etmekten daha fazlasıdır.

 

Foxy Sniper Pirate Shootout oyun oyna

Sen korsanları engellemek için devlet adına çalışan güzelliği ile etkileyen keskin nişancı Agent Foxy’sin. Görev açıklamarına dikkat ediniz ve Foxy Sniper Pirate Shootout oyununda görev açıklamalarını takip ediniz.

The Sniper araba Oyunu oyna

Hiç Normandiya çıkartmasında operasyon Neptün’ ün bir parçası olacağınızı hayal ettiniz mi? İngiliz komando birliğinde keskin nişancı olarak görev yapmaktasın, sahil çıkartmasından sadece bir kaç saat önce düşman hatlarının arkasına paraşütle indin. The Sniper oyununda, düşman hedeflerini yok et, düşmanın operasyonlarını boz ve kuzey kanadını koru.


2015年3月9日星期一

11oyun Blokların Dünyası Araba Oyunları Oyna

Flash araba oyunları oyna >>> http://www.11oyun.com/

Küçük bir bloğun gücünü asla küçümsemeyin. Küçük bir blok kulağa sade ve sıkıcı gelebilir, fakat oyun buna mükemmel fikirler katarak çok ilgi çekici hale çevirmiştir! Renkli bloklar çeşitli yüz ifadeleri ile tasarlanmıştır. Bu yüzden bloklar görünüşte komik, sevimli, kızgın veya uykuludur. Aşağıda bulunan 11oyun.com’ daki oyunlarda kendi mutlu rüyanızı inşa edebilir veya eğlenceli blokları birbirine tutuşturarak patlatabilirsiniz. Eğer blok oyunlarından herhangi birini çok beğenirseniz, bize söylemeyi unutmayınız.

Blockoomz 2015 oyunu oyna

Bloklara tıklayarak onları patlatabilirsin! Bu eğlence dolu bulmaca oyununda, doğru parçaları çıkartarak sarı blokları ekranda tutunuz.

Monsterland 4 oyunu oyna

Bu çocukları mutlu etmek için asla yeteri kadar ilgi, artı, eksi veya etajer yoktur. Alma Games' nap-busting’ in bu bulmaca oyununda, Junior ve Jenny daha fazla eğlenerek canavar babalarını uykudan uyandırmanın yolunu arıyorlar.

Face Chase oyunu oyna

Bu bloğa, iğrenç kovalayıcıdan kaçmak için sadece sen yardım edebilirsin, koş Blok koş! Şeytani kırmızı kare surattan kaçın. Bu yüksek tempolu mesafe oyununda küçük sarı kahramanınızı yönlendirerek ekrandan düşmeden tehlikeli araziyi geçirin.

Rocko Blocko oyunu oyna

Yeşil blokları düşürerek, yığarak ve dengesini sağlayarak hedef bölgeye yeterli sayıda bloğun temas etmesini sağlayın. Kırmızı bloklara dikkat edin, onlar bulaşıcıdır!

Odd Ducks oyunu oyna

Ördekleri kurtararak tüm kedi veya kediye benzeyen blokları çıkartın. Red Remover’ dan etkilenilerek hazırlanmış bir oyundur, ama daha rahatlatıcıdır. Çok sevimli, çok eğlenceli, fakat düşündüğünüz kadar kolay mı?