2015年5月21日星期四

Koyunları Karşıya Geçir 2 - Koyun Shaun Uzayda


Minika ekranlarında çocuklar tarafından son zamanlardan oldukça çok beğenilen oyunlar arasında yer alan koyun shaunun bu yeni oyununda shaun ve arkadaşlarını 2. kez karşıya geçirmek için uğraşacaksınız. Farklı bölümlerle dolu oyunumuza START GAME diyere başladıktan sonra shaun uzayda 2 hakkında bazı tanıtımlar çıkacak. Oyun her ne kadar 3d yani üç boyutlu olmasada sizleri çok ama çok eğlendirecek buna kefilim. Macera ve hayvan oyunlarını sevenlere göre tasarlanan oyunda 45 bölüm var ve ilk bölümde training kısmını seçerek oyuna başlayacaksınız. 

Koyunları karşıya geçirme 2 oyunu YÖN ve 123 tuşları ile oynanıyor. yön tuşları koyunları kımıldatıp hareket ettirmenizi sağlerken, 1 tuşu en şişman koyunu 2 tuşu orta boy koyunu yani shaunu 3 tuşu ise en küçük koyunu seçmenizi sağlıyor. İlerledikçe çok ama çok fazl zorlukların sizeri bekleyeceği bu oyunda hertürlü aksiyon ve eğlence yediden yetmişe sizlerle olacak. Özgün ve farklı yapısı ile hayvan oyunlarına her zaman bayılacaksınız. Bakalım koyunları evine götürebilecekmisiniz.

Eşleştirme oyunları oyna

Kaybolan Şapka 2


Şapkanın peşine düşmeye bu kes 2. bölümden devam ediyoruz. Farklı bir karakter farklı bölümler ve farklı bir macera bu ilerlemeli oyunumuzda sizlerle olacak. Play diyerek oyunun giriş kısmına gelecek ve şapka peşindeye başlamış olacağız. Oyunda yön tuşları ilerlemenizi yukarı tuşu zıplamanızı ve boşluk tuşu kendinizden bir parça kopartmanızı sağlayacaktır. 1 ve 2 bölümler kolay fakat 3. bölümde işte bu bahsettiğim kendimizden bir parça kopartma ve bunları belirli yerlere bazı şeyleri sabit bırakmamız için gerekli olacaktır. 

Kaybolan şapka 1 oyununu daha önce oynamadıysanız linkten oyuna başlayabilir veya kit oyun kategorilerinden ilerlemeli oyunlar kategorisine bakarak veya arama yaparak oyunu bulabilirsiniz. İlk oyun gibi kaybolan şapka 2 oyunu da gerçekten çgüzel olmuş iyi eğlenceler dileriz...

aksiyon oyunları

Akıllı Robot 2


Daha önce sizlere robott düzeneği adıyla sunduğumuz tricky rick adlı oyunumuza bu kez 2. serisi olan akıllı robot olarak devam ediyor. Oyunda uzay gemisinde uçarken birden farklı bir gezegene düşen robotu kontrol edecek ve onu bu çılgınca akılı yorucu oyundan çıkartmaya çalışacğaız. AWSD ZX ve YÖN tuşları ile kontrolleri yapacağımız oyunda 30 farklı bölüm bulunurken akıllı robotların kontrolü tamamen bizlere ait. İlk olarak 1. bölümde başlıyoruz; burada yapacağımız robotu yön tuşları ile ilerletmek merdivenlerden çıakrtarak bitiş noktasına kadar gelmesini sağlamak. 

Bir sonraki bölümde ise belirli yerlerde X tuşuna basmamız gerekiyor buralara basarak ışınlanarak diğer bir noktaya ulaşabileceğiz. Üçüncü bölüme gelecek olursak yine robotu ilerletecek bu kez aşağıdan yukarıya çıkmasını sağlayacağız. Silahta alacağımız bu akıllı robot 2 oyununda z ve k tuşları ateş etmemizi sağlayacak böylece beton duvarları ve enerjilerin saklı olduğu düzenekleri patlatarak almamız gereken gücü alacağız. Kitoyun.com ile robot oyunlarını sevenler eminiz bu oyunda da başarılı olacak ve görevlerini tamamlayacaklardır..

En güzel kız oyunları

Batman – The Cobblebot Caper Ücretsiz Kahraman Maceraları Oyunu


Gotham’ı kaostan kurtarabilecek tek kişi Batman’dir. Bu oyunda kahramanınız Batman, banka soyuguncularını durdurmak gibi bazı görevlere bulaşacak. Gotham bankasına giren çeşitli haydutlarla (Penguen’in çetesi) savaşmanız gerekecek. Batman’in şehri ve arkadaşlarını kurtarmasına yardım edin! 

Penguen’in adamları Gotham bankasına saldırırken, şehrin laboratuarı da basılmış durumda ve labratuvarın makine mühendisi Victor Lafleuris rehine olarak alıkoyulmuş. Batman, laboratuar patlamadan onu oradan çıkartıp kurtarmak zorunda. Penguen ve kötü adamlarını geçmek için, Batman onları yenmek zorunda. Kötü adamlara yumruk savurabilir, havada süzülebilir, zıplayabilir ve batarang fırlatabilirsiniz. Batman oyunda çeşitli seviyelere ilerler.


Güvende kalmak için Batman, Penguen’in Kabuki haydutlarının binaların pencerelerinden fırlattığı bombalardan kaçmak zorunda. Batman’in her seferinde bombalardan manevra yapıp kaçabilmesi 75 puan ile ödüllendirilir. Bununla birlikte Zaman bonusları ve diğer bonusları kazanırsınız. Penguen’in Kabuki çetesine ek olarak, Batman’in balkonlara, yangın çıkışlarına, elektrik tehlikelerine ve diğer engellere dikkat etmesi gerekir. Eğer bitiremezseniz, Batman’in jet paketi ve planörü güç kaybeder ve sonunda tüm güçleri harcanmış olur. Eğlence dolu Cobblebot Caper’I deneyin. Ses ve görüntüleri bir süre oynamak için gayet yeterli.

En İyi silah oyunları oyna



2015年5月19日星期二

Hapisaneden Kaçış – Hapisaneden kaçmanın destansı yolu



Hapisaneden kaçmak kulağa heyecanlı geliyor değil mi? RPG çöp adam oyunu Hapisaneden Kaçış oyununda interaktif “kendi kaderinizi seçin”i deneyin, geleneksel hapisaneden kaçma fikirlerinin modasını geçtiğini anlayacaksınız… Hapisaneden destansı bir biçimde kaçmanın ne olduğunu görmek istiyor musunuz? Hapisaneden Kaçış’ı şimdi oynayın ve kendi kaderinizi belirleyin!


Hikaye çöp adamımız Henry’nin mahkum olarak kapatıldığı bir hapisane hücresinde başlar. O haksızca suçlu bulunmuş ve tam da bugün ona gizemli bir paket ulaşmıştır. Bu paket 6 farklı başlangıç araçlarını içerir; bir ışınlama makinesi, bir cep telefonu, bir dosya, bir matkap, bir roket atar ve bir enerji içeceği. Bunların çok fazla olduğunu düşünmeyin. Sadece hangisi en fazla yararlı olur onu seçin. Bazıları size başarıya, bazıları ise size ölüme götürür. 

Seçtiğiniz başlangıç araçlarına göre oyun değişik biçimde ilerler. Sadece adımları takip etmeniz ve fare ile tıklayarak seçim yapmanız gerekir. Bazı durumlarda hızlı hareket etmeniz gerekecektir, dolayısıyla gözlerinizi açık tutun ve doğru seçeneğe tıklayın!
Çoğu zaman ölmeniz yüzünden çok meşgul olabilirsiniz, fakat dert etmeyin. Başarısız bir sona geldiğinizde her zaman baştan başlayabilir ya da bir adım öteden başlayabilirsiniz. Dolayısıyla gardiyanlar tarafından yakalanırsanız, bir daha ki sefere ne yapacağınızı bilirsiniz. Bu hep deneme ve yapılan hatalarla alakalıdır. Sabırlı olun, en sonunda bizim entrikacı Henry çıkış yolunu bulacaktır.
Komik animasyonları ve eğlenceli karakterler, oyunu sıradan bir RPG oyunundan daha fazlası yapıyor. Farklı bir takım mini filmler, sanki büyük bir çöp adam hapisaneden kaçış hikayesinin konusuna dönüşmüş gibi. Bu oyunda üç tane faklı zaferle biten son mevcut. Lame Way, Sneaky Way veya Badass Way’den kaçabilirsiniz. Oyunun keyfini çıkarın ve tüm bu sonları bulabiliyormusunuz bir bakın!





Yeti Sports 5 – Flamingo Sürüşü



Henüz Flamingo Sports’a aşina değilsen, o zaman internet üzerindeki en çekici ve gülünç seriye hazır ol.
Mümkün olabilecek kadar uzağa uçabilmek için flamingosunu sallayan bir kardan adam varsa, çılgın değilsin veya rüya görmüyorsun.
Bu Güney Kutuptan Australia’ya kadar Yeti dünya turunun 5.  Durağı olan konum Afrika. Afrika Savanasında zürafalar, yılanlar ve filler penguenin en uzağa ulaşabilmesi için yardımcı oluyor. Çok eğlenceli bir golf. Farklı mı geldi? Açıkçası öyle, fakat garip olduğu kadar eğlenceli bir oyundur. Yeti Sports’un garip serilerinde, her zaman ilginç oyunlar keşfedeceksin. Bu Yeti Sports’un konseptidir.
Oyun nasıl oynandığınıanlamak çok kolaydır. İlk seferde fareye tıklayarak açıyı belirleyebilirsin.


Daha sonra, ikinci tıklama ile vurmak istediğin pengunede olan gücübelirlersin. Bu oyunun amacı açık bir şekilde pengueni olabildiği kadar uzağa gönderebilmektir.
Pengueni en uzağa gönderebilmek için beşvuruşşansın var. Penguenini yayı gibi zıplatabilmen için sana yılanlar yadım edecek.
Eğer ağızlarının yanına atabilirsen, zürafalar pengueni daha uzağa atmana yardım edecek. Fakat ağaçlara ve fillere dikkat et, onlar pengueni engelleyecektir. Başka sürprizler de var, haydi şimdi sıra sende!

Ücretsiz Online Oyunlar


Warface Noktalama ve Tıklamalı Atış Oyunu


Hareketli bir oyun! Warface, müthiş grafiklere dayalı kanlı sahneleriyle ve can alıcı diyaloglarıyla en iyi noktalama ve atış oyunudur. Biraz eski rock n’roll, iyi görünümlü kızlar ve biraz da kanlı şiddet! Tüm elementleri bu hareketli oyunda bulacaksın!


Walker önüne gelen her fırsatıiyi bir şekilde değerlendiren yalnız bir binicidir. Ellerinin kirlenmesinden hiç korkmaz ve yolunda bulunan güzel bir kıza yardım etmek istiyor. Fareni kullanarak ve ekrana tıklayarak onu kontrol edeceksin.

Oyun gerçekten çok basittir, fakat her bir köşeyi ve sırları kendin incelemen gerekiyor. Oyundaki karakterlerle konuşmak sana bir sonraki adımı bulmanda yardımcı olacaktır. Etrafını kontrol et ve özel noktarlarda bulunan eşyları al. İnteraktif sahnelerde, bulmacaları birleştirdiğine hikaye aslında çok basit gelecektir.

Warface taktik ve yetenek gerektiren gerilimli bir oyundur. Full Throttle tarzi bu oyun harika grafikler, rock n’roll ambiyansı ve renkli karakterle hazırlanmış derin bir hikayeyi birleştiriyor. Walker ile maceraya katıl, karizmatik katil!






Scooby Doo mahzendeki hayalet ücretsiz online giydirme oyunu incelemesi

Scooby Doo mahzendeki hayalet ücretsiz online giydirme oyunu ana sayfası
Scooby Doove Shaggy tekrar gizemli ve çılgın bir yerde avlanıyor .Ama bu sefer onlar tehlikede olabilir. Bu ücretsiz online oyununda hayaletxmas past onları perili büyük köşkte takip ediyor. Onları giydirirerek hayaletin korkunç gözlerini aldatmak için sana ihtiyaçları var.

Korkutucu ruhtan uzak durmak için, Scooby doo ve Shaggy’nin aklına bir plan gelir. Mahzende gizlenmeyi tercih ederler ve gizlenmek için üstlerine kostüm giyerler. Kostümler her yerde dağınık bir vaziyette ve hatta bazıları perde ve giysi yığınlarının içince saklıdır.
Onları, ekranın sol köşesindeki heykelin tarzına göre giydirmeniz gerekmektedir. Kostümleri mahzenin her köşesinden bulunuz ve karakterlerin üzerine sürükleyiniz. Ayrıca üst köşedeki zamanı kontrol etmeyi unutmayınız, zaman dolduğunda hayalet geçecektir ve o zamana kadar giydirme işlemi bitirmeniz gerekmektedir. 
Gizli öğeleri bulmak biraz zamanınızı alabilir, ama sizin gibi zeki insanların Scooby Doo ve Shaggy’yi tehlikeden kesinlikle kurtarabileceğine inanıyoruz. Scooby Doo mahzendeki hayalet oyununu şimdi oyna! 

Türkçe Flash Oyunlar

2015年5月18日星期一

S.W.A.T Müthiş Sürüm Eğlenceli Atış Oyunu


Jack, akademide öğrendiklerini burada göster. Bir dizi silahlı figürleri görev gereği ortadan kaldır. Haydi başla!

Bir sürüdüşman sana hedef alıyor, fakat onlarıalt etmek için güçlüsilahlar edinceksin. Onlar seni alt etmeden önce kaç tanesinin üstesinden gelebilirsin. Düşman ateşinden korunmak için önlemini al.S.W.A.T Müthiş Sürüm Swat listesi yapabildiğin ve Jack adı altında taktiksel avantajını kullanarak düşmanlara karşı mücadele ettiğin ve seviye atlamak için ağır silahlar kullandığın bir atış oyunudur.

Oyunun kontrolüçok basittir, fareyi çevredeki teröristleri hedef alacak şekilde hareket ettirmek yeterli, LMB butonuna tıklayarak teröristlerin kafalarından vurabilirsin.

Eğer kurşunun biterse, tekrar doldurmak için boşluk tuşuna basarak tekrar yükleyebilirsin. Sağlığını tekrar kazanmak için kasalar arkasında saklı olan güçlendiricilere ateş et. Bayıltıcı Dart (ok tuşu aşağı), El Bombası (ok tuşu yukarı) gibi çeşitli silahlar da tanıtılacak. Oyun sırasında etrafta saklanmaya çalışan sivillerde olacak, eğer yanlışlıkla da olsa onlara ateş edersen görev hemen başarısız olacaktır. Fakat sivillerin seni rahatsız etmesinden kurtulmak için Bayıltıcı Dart kullanabilirsin. Kasalar arkasında farklı mühimmatlar olabilir, bu yüzden seviyeni geliştirmek için onlara ateş etmelisin. Hedefe ateş etme yeteneğini şimdi geliştir!

Regular Show All Nighter – Sürekli Dizi Gece Serüveni Oyun İncelemesi

En çok izlenen çizgi film kanalı Cartoon Network’ün en sevimli ve komik iki karakterinin bulunduğu “Regular Show All Nighter” oyunu sizleri ateş böcekleri ile eğlenceli bir oyun keyfi sunuyor.  Sürekli Dizi olarak da bildiğimiz çizgi film karakterlernin bulunduğu oyunda amacınız gölü temizlemek ve göl  canavarından kısa sürede kurtulmaktır. 


Çizgi filmsenaryosu ile paralel ilerleyen oyunda, Pops her zamanki gibi Mordecai ve Rigby’yi azarlamaktadır.  Yine bir hayli sinirli olan Pops bizim sevimli kahramanlarımızdan parkın temizlenmesini aksi takdirde kovulacaklarını söylemektedir. Onlardan istediği ise parktaki göl üzerinde gezinen ateş böceklerini toplamalarıdır. 

Bunun üzerine kahramanlarımız hızlı bir şekilde işe koyulurlar ve bütün ateş böceklerini toplamaya çalışırlar. Oyunun oynanışı çok kolay olup, Mordecai’nin, Rigby’yi havaya atarak ateş böceklerini toplamasıyla gelişmektedir.  Ateş böceği topladıkça tecrübe puanınızın arttığını göreceksiniz. Fareniz ile Rigby’nin atlayacağı yeri belirleyebilirsiniz. Yön tuşları işle Mordecai’nin bulunduğu kayığı sağa veya sola yönlendirerek Rigby’nin tekrar tekneye gelmesini sağlayabilirsiniz. Oyun başından beri üç canımızın olduğunu unutmamamız gerekmektedir. 

Kahramanlarımızın bu görevi tamamlayabilmeleri için sizin yardımınıza ihtiyaçları vardır. Ateş böcekleri toplandıkça XP tecrübe puanı artmaktadır. Bu sayede göl içerisinde bulunan göl canavarı ile yapılan mücadelede topladığınız ateş böceklerinin pek çok yardımı olacaktır. Mordecai ve Rigby’nin size ihtiyaçları var!

Bu sevimli ve eğlenceli oyunu www.11oyun.com üzerinden oynayabilirsiniz.



Raft Wars ücretsiz online atış beceri oyununun incelemesi

Raft Wars ücretsiz online atış beceri oyununun başlık sayfası

Günümüzün en çok beğenilen ücretsiz online oyunu Raft Wars geliyor, canlı ve eğlenceli atış beceri oyunu, şimdi oynaya başla ve arkadaşlarınla takımını kurarak düşmanlarını bozguna uğrat.

Raft wars oyununun hikaye geçmişi

Hadi neşeli küçük adam Simon la buluşalım. Simon öğleden sonra plajda eğlenirken, hayatını sonsuza dek değiştirecek bir keşif yapmak üzeredir. Evinin yakında kumu kazarken oldukça güzel lanet olası elması bulur. Durum yakın zamanda gazetelerde haber olmanın yolunu bulur ve kötü adamlar Simon ı soymayı planlıyorlar. Arkadaşlarınla takımını kurup doğruları savunmanın tam zamanı.

Raft wars oyununun kontrolleri ve talimatları

Açıları seçmek için farenizi hareket ettirin, farenizi sürükleyerek varılacak güce karar verin ve serbest bırakarak merminizi ateşleyin. Top düşmana çarptığında veya düşmanlar birbiriyle çarpıştığında gücü azalır, fakat onları denize iteklemek her zaman kolaydır.

Raft wars oyununun sal ve silahların seviyesini yükseltme

Her bölümden sonra ödül alacaksın, bonuslarını kullanarak sal ve silahlarının seviyesini yükseltebilirsin. Daha büyük sal size ayakta durmak için daha fazla alan ve aynı anda birden fazla düşmanı vurmak için el bombası gibi güçlü silahlar sağlar.

İlerleme sürecinde daha fazla düşmanın olacak ve düşmanlar komşulardan Vikinglere kadar artacak, hatta samuraylar. Düşmanların silahları ve kesinliği giderek artacak, onları geçmeyi daha zor hale getirecek. Ama her zaman daha fazla pratikle onları hazinenden uzak tutacağına inanıyorum.


Metal Slug Ölüm Savuma Ücretsiz Savunma Oyunu


Bazılarınız muhtemelen Metal Slug serisini bilmiyordur. Aslında, şu ana kadar yapılmış en çizgisel ve beğenilen aksiyon oyunlarından bir tanesidir.
SNK tarafından geliştirilen oyun, 90’ların inanılmaz görsel sitili, sayısız patlama, gösterişli silahlar ve tehlikeli düşman seçenekleriyle şirketin Neo Geo arcade kabinesinin bir hiti olarak kuruldu, ve aslında kendini hiç bir zaman ciddiye almadı. Mükemmel bir mizahi hareketli görsel çalışması ile karıştırılmış yoğun eylem formülü, serinin uzun soluklu olmasına olanak sağlamıştır.


Metal Slug savaşan dünyanın hikayesini iki askeri hizip olarak anlatıyor - - Küresel üstünlük için mücadele eden Düzenli Ordu ve İsyancılar.
Metal Slug Ölümcül Savunma sürümünde, bazımuhteşem grafikli sahnelerde Düzenli Ordu’nun tankını çeşitli silahlarla savunmak zorundasın. Düşmanlar dalga dalga geliyor olacak, ve zaman geçtikçe farklılaşacaklar; tank, helicopter, taret ve diğer asketi güçler gibi…
Oyunun mekanıği çok pratik ve basittir, tankındal hedefe ateş etmeden önce yörüngeni istediğin yöne çevirip LMB butonuna tıklaman yeterli. LMB butonuna basılı tutman sıralı haldeki askerlere ateş edebilmene olanak sağlar. Burada sana 5 özel silah tanıtılacak, değiştirmek için ilgili anahtara tıklaman yeterli.
1,Ağır Makineli Tüfek - Metal Külçe Taret
2,Süper El Bombası - Aşırı hasar, tek bir seride herhangi bir düşmanı vurur
3,Lazer - Metal Slug 3 dayanan Elephant lazer (hareketli)
4,Roket - Top gibidir, ama aşırı hasar verir
5,Alev Saldırısı – Kısa mesafeli alevli silah
Kaç dalgadan kurtulabilirsin? Komutan!