2014年12月10日星期三

Hitmen Spider Eğlenceli Atış Oyunu

Hitmen Spider, görevlerle belirlenen hedefleri dikkatlice vurman gereken bir katı keskin nişancılık oyunudur. Kısıtlı zamanda uzaktaki hesefleri vurabilmek için her bir görevi tamamlamak adına kendi yolunu bulacaksın.
  Keskin nişancı göstergesini izle, her atışta dikkatini topladığında daha da düşecektir. Açıklamaları dikkatlice okumayı unutma, çünkü onların bazıları bazen hedefi vurmaktan daha önemli olabilir. Hitman Spider’da katil ajan Ken’i kontrol edeceksin, uzak noktalardan atış yapmak için etkileyici bir şekilde tasarlanmış sahneler geçeceksin ve hareketlerine dikkat etmen gerekecek. Her bir görevde bir hedefin var, fakat hedefini pusuya düşürürken sahnede bulunan diğer kişileri ateş edemezsin. Her bir görev çeşitli yöntemlerle farklı hedeflere ulaşmanı gerektirecek. Örneğin, ilk görevin hedef yanında isyancılarıyla küçük bir dükkanda iş yapmak isteyen Julio ile ilgili. Julio’nun adamları meşgulken, Julio’yu indirmen gerekiyor. Başka bir bilgi olmadan hedefin kim olduğunu kendin bulmalısın.
  Görevler sırasında, bazı hedeflerler ateş edemeyeceği nesneler arkasında saklanıyor olacak. Nesnelerin etrafını çevirmek bir avantaj olabilir. Örneğin, bir restoranda 3 hedef indirmen gerekiyor, onları indirebilmek için her şeyi yapabilirsin. Başka bir görevde, polisin hedefi yakalaması için hedefi sahnede burakman gerekecek. Kontroller çok basittir: hedeflere ateş etmek için ekran dokun. Nişancı göstergen yorulduğunda, görev başarısız olur.





没有评论:

发表评论