2014年12月10日星期三

HOHOHO Sari Kar Çizme Oyunu

Merry Chiristsmas Dots! Santa’nın senin için nasıl yıl başı hazırladığını biliyor musun?Santa’mom sihirli sarı mürekkebiyle numaralı noktaları birleştirerek yıl başı yediyeler hazırlaması biraz garip gelebilir.
Dışarda ağaçların arasında yıl başı yedileyeri tasarlamakla meşgul. Acele Et! Yıl başı akşamı yaklaşıyor, dünyanın her yerindeki tüm çocuklara hediyeler hazırlaması ve hediyeleri kızağıyla dağıtması için ona yardım etmen gerekiyor. Sen de Santa’ın çocuk listesinde olabilecek misin? “İyi” olmak için, Santa’nın hediye hazırlamasına yardımcı ol! HOHOHO Sarı Kar, kesesinde bulunan sihirli sarı bir mürekkeple Santa’nın çocuklara hediyeler hazırlamasına yardımcı olmaya dayalı bir boyama oyunudur.
Karlı alanda çok çalıştığı için santanın yüzünü görmeyeceksin. Her bir seviyede, karlar üzerinden bulunan bir çok nokta vardır. Başlamak için tıklayabilirsin, kesedeki sarı sihirli mürekkepe bitmeden fareyi hareket ettirerek numaralı noktaları olması gerektiği gibi birleştirmen gerekiyor. Figürleri ne kadar hızlı tamamlarsan,o kadar yüksek puan alırsın. Şimdi Santa’ya Yardım Et!
Türkçe online oyunlar: Flappy Bird oyna,Ejderha oyunu,Patron Döv,çöp adam dövüşü,Puanlı giysi giydirme oyunu,Anahtar Topla oyunu,Fil Zuma oyunları.

没有评论:

发表评论