2015年6月30日星期二

Neler Dahil Aksiyon Oyunları

Aksiyon Oyun geniş anlamda oyunun bir türüdür.
Oyunun ana biçimi olarak eylem Kime tetikçi ve benzeri bir oyun aksiyon oyunları, aksiyon oyunları olarak sayılabilir dövüş oyunu. 2005'ten sonra, basit bir aksiyon oyunu, nadirdir farklı formlarda çeşitli performans eylem nedeniyle.
Oyunun yatay açıklık sürümü ile seviye tasarım aksiyon oyunları şu anda geleneksel geçiş tarzı aksiyon oyunu anlamına gelir, aksiyon oyunları denebilecek veya aksiyon oyunu herkesin ateş, kavga ateşle oynuyor vurgulamak yok.

Aksiyon oyunları oyunudur. Bu cevap ve el-göz koordinasyonu için oyuncunun yeteneğini vurguluyor. Bilgisayar tarafından desteklenmiş, konsol tabanlı. Eylem Oyunun arsa esas olarak oyun oynayabilirsiniz tanıdık işletim becerileri sayesinde, genellikle daha basittir. Bu oyunlar daha arsa gerginlik, zengin ses ve ışık, rahatsız edici kullanımı kolay olma eğilimindedir.
Bir aksiyon oyunu, oyuncular oyunun düşman geçmek yok etmek için silah çeşitliliği ile oyun karakterleri kontrol sizinle diğer oyunculara karşı oynayabilirsiniz. Abartılı önem içine aksiyon oyunları, tempolu aksiyon oyunu ve kısmi gerçekçi aksiyon oyunları bir anlamda. Eğlenceli bir aksiyon oyunu sadece bazı anlayışlı bir tezahürüdür gibi bazı aksiyon oyunları aksiyon figürleri  ve oyuncunun eylemleri yakınsama güveniyor.
Daha az ya da şiddet içerdiğinden her iki puana oyunda Gerçekçi aksiyon oyunu daha yüksektir. Aksine gerçekçi aksiyon oyunları daha , ve şiddet aksiyon oyunları tamamen ilgisiz ve şiddet kontak tek taraflı olduğunu.

没有评论:

发表评论