2015年7月3日星期五

Heyecanlı yarış oyunları

Bu hedefler üzerinde toplamak için beceri yarış performansını artırmak yanı sıra size prim veren faydalıdır gibi benzersiz seviyeleri veya oyun modları çok bu birkaç hedeflerin her genel oynanış etkileyen olduğu gibi seçim için daha fazla hedefleri ile sunulmaktadır size yükseltme ve araba geliştirmek için fırsat veren yol.

Orada kazanmak için aracınızın en iyi yükselişini gerektirir oyunda bazı seviyeleri ve hangi sen Süper Drift 3 sunulan oyun modları üç tipi vardır Orada azami ikramiye kazanmak için farklı oyun modu ve seviyeleri oynamak zorundadır.

Arcade Mode - Bu size 3 şimdi üstesinden gelmek zorunda olduğu daha meydan ile sunmak, karşı yarış birden rakiplerini sağlayan aşırı hız Süper Drift yolunuzu ve yarış kayması gibi karşı yarış oyunları zor rakipler veren klasik Süper Drift yarış olduğunu. bir değil birkaç daha çok yetenekli rakipler. Ama zorluk seviyesi seçenekleri ile buna göre yeteneklerinizi maç mümkün olabilir.


Pursuit Modu - sahne size peşinde olacak başlar kısa sürede, Pursuit Modu hedefidir verilen hedef aşağı çekmek için ikramiye kazanmak için fırsat ile sunulmaktadır gibi bu Süper Drift yarış macera için eşsiz ve heyecan verici bir ektir. Bir araba ve meydan tamamlayarak başarılı olursa, onu aşağı çekmek için denedikten sonra, ikramiye verilecek.

Time Trial Mode -. Sen ve size verilen içindeki sonuna ulaşmak eğer olabildiğince hızlı giderek zaman deneme modu yarışı bitirmek için belirli bir süre ile atar bu modda daha hızlı sonuna doğru sürüş meydan verilir Zaman kazanmak ve özel ikramiye alacak.

没有评论:

发表评论