2015年7月1日星期三

Çeşitli strateji oyunu tanıtımı

Plants vs. Zombies
Oyun açıklaması: Bir görünüşte basit ama aslında çok strateji oyunu korkunç bir zombi evinizi işgal etmek üzeredir, tek savunma bitkiler büyümek için bir yoldur. 3 oyun modu (macera, sonsuz hayatta kalma, vazolar kırık kişi), 14 off ile macera modu, zombi türleri altı çeşit bitki 12 çeşit, her zombi farklı özelliklere sahip, fakat her zamanda için, kendi zayıflıkları vardır Farklı zombiler zayıflıklar, oyun gerçek zamanlı strateji, kule savunma ve kart toplama ve diğer savaş, oyuncular zombi saldırılarına karşı bitkiyi kontrol unsurları içermektedir ... bitkiler de makul zafer kandırmak büyümek bu botanik bahçesi korumak için.
Talimatlar: fare tıklaması. Ayçiçeği tohum için yönergeleri izleyin, ayçiçeği para kazanmak için, sen yeterince para size, bu top mermisi zombi durdurmak ateş, silah inşa etmek geçirebilirsiniz orada daha fazla bitki boşluk sonra inşa edilebilir olması ve fonksiyonu Ah da farklı olacak var.

Kabak savaş Qunyao
Oyun açıklaması: istila ve dedem aldı hakkında Scary canavar, size acele durmayacak oyun canavarı, sen o sun kabak ekran farklı işlevleri tüketecektir gökyüzüne tıklayın fareyi kullanmanız gerekir ve altı bebek güneş düştü doğru yere canavarın saldırıyı durdurmak için.
Talimatlar: fare tıklaması. Büyük bebek: Titanic, ilk canavar yakın düzleştirme (End kaybolur kullanarak). Erwa: Big World, kulaklar, uzaktan canavar saldırabilir. Üç bebek: sert kabuğu, diğer su kabakları korumak için kullanabilirsiniz. Dört bebek: Bölgede bir bomba tüm canavarlar uçma yeteneği. Beş bebek: ice saldırı beş bebek yavaş yavaş ileri böyle canavar verebilir. Altı bebek: güneşi engelleme Monsters uygulama, altı bebek onlar su kabakları büyümek için ihtiyaç duydukları tüm güneş sağlamaktan sorumlu olacaktır. Yedi bebek: Eğer hücreler içinde ilki hortumlayabilmek önünde bir canavar yudumlayabilirsiniz, ama onlar emilim üzerine sindirilir zaman, saldırıya karşı savunmasız olduğunu.

没有评论:

发表评论