2015年3月25日星期三

Çöp Adam Spor Futbol Oyunları – Hızlı Olan Kazanıyor!

Hep yakından tanıdığımız çöp adamı şimdide en güzel spor futbol oyunları oynarken görebileceğiz. Bu oyunda hızlı olan kazanıyor!cop adam futbolu k Çöp Adam Futbolu Hızlı Olan Kazanıyor!
Kağıt kalemle ilk tanışan her kişinin yaptığı şeylerden birisi de çöp adamdır. Yıllardır süregelen bu alışkanlık artık bir yapıt halini almıştır. Çöp Adam ismi verilen bu karakter neredeyse herkesin hayatı boyunca en az bir kez yaptığı basit bir çizimden ibarettir. Elbetteki fazla uğraş gerektiren bir işlem olmadığından ciddiye alınmayabilir ancak bir çok anlatımlı çizimler hep çöp adam üzerinden yapılmıştır. Çizimi iyi olmayan kişilerin bir şey anlatırken çöp adamı sürekli olarak kullandığı da hiç bir şekilde ortadan kaldırılamaz bir gerçektir. Herkesin yakından tanıdığı çöp adam hakkında bilginiz olmadığını düşünmüyoruz ancak yinede açıklamak isteriz.

11oyun - Gerek oyunlar içinde gerekse de çizgi romanlarda sıkça kullanılan çöp adam yukarıda da söylemiş olduğumuz gibi basit bir çizimden ibarettir. Çöp adam herhangi bir boyut kazanmamış sadece düz bir çizimdir. Her ne kadar insan tanımı olarak çizilse bile çöp adamın ağzı, gözü, eli, ayakları ve kulakları gibi parçaları yoktur. Çöp adam bir daire, bir gövde, iki kol ve bacaktan oluşmaktadır. Ortalama en uzun 5 saniyede çizilen çöp adamı küçümsemek mümkün değil çünkü çöp adam bir çok alanda kullanılmış ve çizimi yaygın hale gelmiştir. Şimdi ise çöp adam sıkça oyunlarda kullanılmaktadır.

Sitemize eklediğimiz çöp adam sıradan bir çöp adam değildir. Oldukça hızlı şut çekebilen bu çöp adam oyununa çöp adam futbolu ismini verdik. Peki çöp adam futbolu oyunu neleri kapsıyor? Oyuna giriş yapıp play butonuna bastıktan sonra karşınıza bölüm seçebilmek için bir menü daha gelecektir. Henüz yeni olduğunuzdan ilk bölümden başlayabileceksiniz. Hızlı bir şekilde şut çekerek ilk bölümleri aşabilirsiniz.
Farenin sol tuşuna basılı tutarak şut çekmeniz kolay bir şekilde gerçekleşecektir. Hızlı şut çekmek sizlere bu oyunda kazandıracaktır ancak yinede futbol oyunları arasında yer alan bu oyunda dengeli bir atış yapmanızda fayda var. Ne kadar profesyonel bir atış yaparsanız bölümü o kadar başarılı tamamlayacak ve puan kazanacaksınız.



没有评论:

发表评论