2015年3月27日星期五

Dinazor Yumurtaları – Devam Etmek için Yok Edin!

Bu oyunda tehlike arz eden dinazor yumurtlarını ortadan kaldırmanız gerekiyor.dinazor yumurtalari k Dinazor Yumurtaları Devam Etmek için Yok Edin!
Elbette hiç birimiz dinazorları gerçek hayat içinde göremedik. Eski yıllarda yaşandığı bilinen bu yaratıkların resimlerine bakıldığında bile fazlasıyla ürkebilmek mümkün. Ancak dinazorların bir efsaneden ibaret olmadığını ve onların gerçekten yaşayıp, muhteşem güçlü yaratıklar olduğunu biliyoruz. Bunları bizlere kanıtlayan şeyler ise genellikle dinazor görüntüleri ve onlara ait kalmış kemiklerin birleşimi oluyor. Dinazorları sadece bunlar da görmüyor. Oldukça güçlü ve saldırı anında korkunç bir görüntü yaratan dinazorları filmlerde ve 11oyun oyunlar üzerinde de çok kez görebiliyoruz. Devasa büyüklüklere sahip olan dinazorların ne derece zararlı yaratıklar olduğunu anlayabilmek için ise sadece büyük ve keskin dişlerine bakmamız yeterli.


Çoğumuz belki yakından olmasa bile bir şekilde görmek istediğimiz dinazorlar için vakit çok geç. Nesli tükenmiş olan dinazorların hiç bir şekilde oyunlardan ya da filmlerden kaybolmayacağını düşünmekle beraber bu yaratıkların bunlara çok yakıştığını da biliyoruz. Çizimlerle çok daha büyük boyutlara getirilen dinazorların korkunç görüntüsünü yalanlamak ise mümkün değil. Dinazorların bu kadar büyük yaratıklar olduğunu anlamak için çok fazla düşünmeye gerek yok. Yine aralarında bulunan dinazor yumurtaları bile sadece bir televizyon büyüklüğünde olabiliyor. Bu da onların ne kadar büyük olduklarını kanıtlıyor. Peki görmek istediğiniz dinazorların bulunduğu bir oyunu oynamak ister misiniz?


Oyunlar üzerinde kullanıldığını ve çok yakıştıklarını söylemiştik. Sitemize eklediğimiz yepyeni bir oyunla daha karşınızdayız. Angry Birds oyunu benzeri olan bu oyunda bir hayli eğleneceğinizi düşünüyoruz. Bu oyunda yapmanız gereken şey ise bir şekilde dinazor yumurtalarını ortadan kaldırmak olacaktır. Dinazor yumurtalarını yok edebilmek için sizlere bir takım araçlar sunulacaktır. Ancak bu zararlı yumurtaları kaldırmadığınız sürece bölümü bitirmeniz imkansız gibi görünüyor.

Zeka oyunları arasında yer alan bu oyunun bir özelliği ise bölümü bitirdikten sonra bunun kayıt altına alınması ve tekrar girdiğinizde aynı yerden başlamanızın mümkün olmasıdır. Sizlere sunulan araçları uygun ve zekice kullandığınızda bölümleri bitirebilirsiniz. İlk bölümler kolay gibi görünse de bir sonraki bölümler sizler için zor olabilecektir. Bu nedenle dikkatli olmanız gerekiyor.



没有评论:

发表评论