2015年3月28日星期六

Kaşif Dora – Toplayın ve Kazanın

Kaşif Dora yardımınızı bekliyor. Onu yönlendirmeli ve çıkış kapısını açmalısınız!kaşif dora k Kaşif Dora Toplayın ve Kazanın
Eğer çizgi filmleri yakından takip ediyorsanız Kaşif Dora'yı tanıdığınıza eminiz. Bir çizgi film karakteri olan Kaşif Dora uzun süredir yabancı bir kanalda yayınlanan bir Çizgi Film'in başrölünde yer alıyor. Tabiki çizgi film kendi isminde ve ona ait maceraları anlatıyor. Kaşif Dora hakkında çok fazla bilgiye sahip olunduğunu düşünmüyoruz. Çünkü Kaşif Dora her Türk çocuğunu izleyebileceği bir çizgi film değil. Bunun nedeni ise Kaşif Dora'nın yabancı kanalda yayınlanıyor olmasıdır. Ancak bir çok kişi bu çizgi filmi internetten takip ediyor ve tüm bölümlere ulaşabiliyor. 100’ün üstünde bölümü bulan bu çizgi film'in aynı zamanda bir çok hayranı bulunuyor.

Kaşif Dora oyunu yanında bir maymun arkadaşı bulunan, deniz maceracısıdır. Sadece çizgi filmlerde bulunmayan aynı zamanda bir çok oyunu yapılan bu çizgi film karakteri gerçekten ilk görmeyi hak edecek derecede eğlencelidir. Kaşif dora içeren oyunlar da en az kaşif dora çizgi filmleri kadar keyif vericidir. Her oyun birbirinden farklı konuyu kapsadığından bu oyunları oynarken sıkılmak mümkün olmayacaktır. Neredeyse oyun yapımcıları tarafından Kaşif Dora'nın her bölümüne ait oyunlar yapılmıştır. Bu oyunlardan kendinize uygun olanı ya da ilginizi çekeni oynayabilirsiniz. Özellikle sitemize yeni eklediğimiz oyunun çok fazla ilginizi çekebileceğini düşünüyoruz. Çünkü bu oyun tek bölümle sınırlı değil.

Çizgi film flash oyunları arasında en fazla popülerlik kazanan oyunlara sahip olan kaşif dora oyunlarında bu kez bir gemi üzerinde macera süreceksiniz. Oyuna ilk girdiğinizde karşınıza zorluk derecenizi belirleyebilmeniz için seçenekler çıkacaktır. Bu seçeneklerden herhangi birini onayladıktan sonra ise kaşif doranın bu oyunda neler yapması gerektiğini anlatan bir kısa filmle karşılaşacaksınız.
Kısa filmden sonra play butonuna başlayarak oyuna devam edebilirsiniz. Yapmanız gereken şey yerdeki dağılmış eşyaları toplamak ve hepsini yaptıktan sonra zıplayıp yukarıdaki kuştan anahtarı almaktır. Anahtarı aldığınızda o bölüme ait kapı açılacak ve kapıya doğru gidildiğinde otomatik olarak çıkılacaktır. Oyunda karakteri kontrol edebilmenizi sağlayan tek araç faredir. Bunun dışında başka hiç bir şeye gerek yoktur.



没有评论:

发表评论