2015年3月26日星期四

Dünya Ralli Şampiyonası – Kusursuz Bir Araba Yarış Oyunları!

Harika ve hızlı bir 11OYUN yarış sizler içinde keyif verici olmaz mıydı? Öyleyse sizleri de bu maceraya bekliyoruz.dunya ralli sampiyonasi k Dünya Ralli Şampiyonası Kusursuz Bir Araba Yarış Oyunları!
Yapılan araştırmalara, testlere ve anketlere göre bir çok araç kullanıcısı her ne kadar trafik kurallarına uyuyor ve düzenli bir şekilde araba kullanıyor olsa da büyük bir bölümünün içinde hız tutkusu bulunuyor. Elbette ki bu çok anormal bir durum değil. Bunu da diğer adrenalin dolu sporla gibi düşünebiliriz. Gerekli önlemler alındığında hızlı bir şekilde araba kullanmakta hem çok eğlenceli hem de çok doğru bir yaklaşım olacaktır. Zaten televizyonda spor kanallarında Dünya Ralli Şampiyonası izlerken de bunun ne kadar güzel bir spor olduğunu anlayabilmek mümkündür.


Normal, trafik işleyen bir yolda kurallara uymadan hızlı araba kullanmak hem aracı kullanan şoför için hemde çevredeki şahıslar için büyük risk oluşturacaktır. Bunu yapmadan önce doğru bir alanı seçmek çok önemlidir. Tabiki yeterli güvenlik önlemlerini de almak gerekiyor. Yani bu durumda anlayabileceğimiz üzere gerçekten hızlı bir şekilde araba kullanmak ve aynı zamanda sağlığı korumak oldukça yorucu bir durum. Her geçen gün gelişen teknoloji şartları yollara çıkmadan da gerçekmiş gibi yarış yapmayı mümkün kılmıştır. En çok oyunlar oynana oyun salonlarında bu tür oyunlara denk gelebilirsiniz. Tıpkı gerçek bir araçmış gibi koltuk, direksiyon, vites kutusu bulunan simülasyonlar sizlere istediğinizden daha keyif verebilecektir.

Ancak bunların hepsi sürekli olarak takip edilebilecek ve uygulanabilecek şeyler değildir. Artık neredeyse her evde bir bilgisayar olduğu tartışılmaz bir gerçektir. Bu nedenle bu konuda bilgisayarda araba oyunları tercihi yapmak gerekmektedir. Sitemizde bulunan harika bir araba yarışı oyunu ile dilediğiniz gibi sürat yapabilecek ve büyük ölçüde eğlenebileceksiniz.

Oyuna başladığınızda karşısına ilk olarak yarış yapabileceğiniz pistler çıkıyor. Henüz daha ilk yarışınız olacağından sadece ilk pisti kullanabiliyorsunuz. Yarışları kazandıkça diğer pistler yavaş yavaş açılıyor ve böylece daha fazla alanda yarışabiliyorsunuz. Oyunda daha hızlı bir şekilde gidebilmek için N tuşuna basıp nitronuzu aktif hale getirebiliyorsunuz. Aynı zamanda yarışlardan kazandığınız paralarla arabanızı geliştirebilirsiniz.



没有评论:

发表评论