2015年5月21日星期四

Batman – The Cobblebot Caper Ücretsiz Kahraman Maceraları Oyunu


Gotham’ı kaostan kurtarabilecek tek kişi Batman’dir. Bu oyunda kahramanınız Batman, banka soyuguncularını durdurmak gibi bazı görevlere bulaşacak. Gotham bankasına giren çeşitli haydutlarla (Penguen’in çetesi) savaşmanız gerekecek. Batman’in şehri ve arkadaşlarını kurtarmasına yardım edin! 

Penguen’in adamları Gotham bankasına saldırırken, şehrin laboratuarı da basılmış durumda ve labratuvarın makine mühendisi Victor Lafleuris rehine olarak alıkoyulmuş. Batman, laboratuar patlamadan onu oradan çıkartıp kurtarmak zorunda. Penguen ve kötü adamlarını geçmek için, Batman onları yenmek zorunda. Kötü adamlara yumruk savurabilir, havada süzülebilir, zıplayabilir ve batarang fırlatabilirsiniz. Batman oyunda çeşitli seviyelere ilerler.


Güvende kalmak için Batman, Penguen’in Kabuki haydutlarının binaların pencerelerinden fırlattığı bombalardan kaçmak zorunda. Batman’in her seferinde bombalardan manevra yapıp kaçabilmesi 75 puan ile ödüllendirilir. Bununla birlikte Zaman bonusları ve diğer bonusları kazanırsınız. Penguen’in Kabuki çetesine ek olarak, Batman’in balkonlara, yangın çıkışlarına, elektrik tehlikelerine ve diğer engellere dikkat etmesi gerekir. Eğer bitiremezseniz, Batman’in jet paketi ve planörü güç kaybeder ve sonunda tüm güçleri harcanmış olur. Eğlence dolu Cobblebot Caper’I deneyin. Ses ve görüntüleri bir süre oynamak için gayet yeterli.

En İyi silah oyunları oyna



没有评论:

发表评论