2015年5月19日星期二

Hapisaneden Kaçış – Hapisaneden kaçmanın destansı yolu



Hapisaneden kaçmak kulağa heyecanlı geliyor değil mi? RPG çöp adam oyunu Hapisaneden Kaçış oyununda interaktif “kendi kaderinizi seçin”i deneyin, geleneksel hapisaneden kaçma fikirlerinin modasını geçtiğini anlayacaksınız… Hapisaneden destansı bir biçimde kaçmanın ne olduğunu görmek istiyor musunuz? Hapisaneden Kaçış’ı şimdi oynayın ve kendi kaderinizi belirleyin!


Hikaye çöp adamımız Henry’nin mahkum olarak kapatıldığı bir hapisane hücresinde başlar. O haksızca suçlu bulunmuş ve tam da bugün ona gizemli bir paket ulaşmıştır. Bu paket 6 farklı başlangıç araçlarını içerir; bir ışınlama makinesi, bir cep telefonu, bir dosya, bir matkap, bir roket atar ve bir enerji içeceği. Bunların çok fazla olduğunu düşünmeyin. Sadece hangisi en fazla yararlı olur onu seçin. Bazıları size başarıya, bazıları ise size ölüme götürür. 

Seçtiğiniz başlangıç araçlarına göre oyun değişik biçimde ilerler. Sadece adımları takip etmeniz ve fare ile tıklayarak seçim yapmanız gerekir. Bazı durumlarda hızlı hareket etmeniz gerekecektir, dolayısıyla gözlerinizi açık tutun ve doğru seçeneğe tıklayın!
Çoğu zaman ölmeniz yüzünden çok meşgul olabilirsiniz, fakat dert etmeyin. Başarısız bir sona geldiğinizde her zaman baştan başlayabilir ya da bir adım öteden başlayabilirsiniz. Dolayısıyla gardiyanlar tarafından yakalanırsanız, bir daha ki sefere ne yapacağınızı bilirsiniz. Bu hep deneme ve yapılan hatalarla alakalıdır. Sabırlı olun, en sonunda bizim entrikacı Henry çıkış yolunu bulacaktır.
Komik animasyonları ve eğlenceli karakterler, oyunu sıradan bir RPG oyunundan daha fazlası yapıyor. Farklı bir takım mini filmler, sanki büyük bir çöp adam hapisaneden kaçış hikayesinin konusuna dönüşmüş gibi. Bu oyunda üç tane faklı zaferle biten son mevcut. Lame Way, Sneaky Way veya Badass Way’den kaçabilirsiniz. Oyunun keyfini çıkarın ve tüm bu sonları bulabiliyormusunuz bir bakın!





没有评论:

发表评论