2015年5月19日星期二

Warface Noktalama ve Tıklamalı Atış Oyunu


Hareketli bir oyun! Warface, müthiş grafiklere dayalı kanlı sahneleriyle ve can alıcı diyaloglarıyla en iyi noktalama ve atış oyunudur. Biraz eski rock n’roll, iyi görünümlü kızlar ve biraz da kanlı şiddet! Tüm elementleri bu hareketli oyunda bulacaksın!


Walker önüne gelen her fırsatıiyi bir şekilde değerlendiren yalnız bir binicidir. Ellerinin kirlenmesinden hiç korkmaz ve yolunda bulunan güzel bir kıza yardım etmek istiyor. Fareni kullanarak ve ekrana tıklayarak onu kontrol edeceksin.

Oyun gerçekten çok basittir, fakat her bir köşeyi ve sırları kendin incelemen gerekiyor. Oyundaki karakterlerle konuşmak sana bir sonraki adımı bulmanda yardımcı olacaktır. Etrafını kontrol et ve özel noktarlarda bulunan eşyları al. İnteraktif sahnelerde, bulmacaları birleştirdiğine hikaye aslında çok basit gelecektir.

Warface taktik ve yetenek gerektiren gerilimli bir oyundur. Full Throttle tarzi bu oyun harika grafikler, rock n’roll ambiyansı ve renkli karakterle hazırlanmış derin bir hikayeyi birleştiriyor. Walker ile maceraya katıl, karizmatik katil!






没有评论:

发表评论