2015年5月18日星期一

Raft Wars ücretsiz online atış beceri oyununun incelemesi

Raft Wars ücretsiz online atış beceri oyununun başlık sayfası

Günümüzün en çok beğenilen ücretsiz online oyunu Raft Wars geliyor, canlı ve eğlenceli atış beceri oyunu, şimdi oynaya başla ve arkadaşlarınla takımını kurarak düşmanlarını bozguna uğrat.

Raft wars oyununun hikaye geçmişi

Hadi neşeli küçük adam Simon la buluşalım. Simon öğleden sonra plajda eğlenirken, hayatını sonsuza dek değiştirecek bir keşif yapmak üzeredir. Evinin yakında kumu kazarken oldukça güzel lanet olası elması bulur. Durum yakın zamanda gazetelerde haber olmanın yolunu bulur ve kötü adamlar Simon ı soymayı planlıyorlar. Arkadaşlarınla takımını kurup doğruları savunmanın tam zamanı.

Raft wars oyununun kontrolleri ve talimatları

Açıları seçmek için farenizi hareket ettirin, farenizi sürükleyerek varılacak güce karar verin ve serbest bırakarak merminizi ateşleyin. Top düşmana çarptığında veya düşmanlar birbiriyle çarpıştığında gücü azalır, fakat onları denize iteklemek her zaman kolaydır.

Raft wars oyununun sal ve silahların seviyesini yükseltme

Her bölümden sonra ödül alacaksın, bonuslarını kullanarak sal ve silahlarının seviyesini yükseltebilirsin. Daha büyük sal size ayakta durmak için daha fazla alan ve aynı anda birden fazla düşmanı vurmak için el bombası gibi güçlü silahlar sağlar.

İlerleme sürecinde daha fazla düşmanın olacak ve düşmanlar komşulardan Vikinglere kadar artacak, hatta samuraylar. Düşmanların silahları ve kesinliği giderek artacak, onları geçmeyi daha zor hale getirecek. Ama her zaman daha fazla pratikle onları hazinenden uzak tutacağına inanıyorum.


没有评论:

发表评论