2015年5月18日星期一

Regular Show All Nighter – Sürekli Dizi Gece Serüveni Oyun İncelemesi

En çok izlenen çizgi film kanalı Cartoon Network’ün en sevimli ve komik iki karakterinin bulunduğu “Regular Show All Nighter” oyunu sizleri ateş böcekleri ile eğlenceli bir oyun keyfi sunuyor.  Sürekli Dizi olarak da bildiğimiz çizgi film karakterlernin bulunduğu oyunda amacınız gölü temizlemek ve göl  canavarından kısa sürede kurtulmaktır. 


Çizgi filmsenaryosu ile paralel ilerleyen oyunda, Pops her zamanki gibi Mordecai ve Rigby’yi azarlamaktadır.  Yine bir hayli sinirli olan Pops bizim sevimli kahramanlarımızdan parkın temizlenmesini aksi takdirde kovulacaklarını söylemektedir. Onlardan istediği ise parktaki göl üzerinde gezinen ateş böceklerini toplamalarıdır. 

Bunun üzerine kahramanlarımız hızlı bir şekilde işe koyulurlar ve bütün ateş böceklerini toplamaya çalışırlar. Oyunun oynanışı çok kolay olup, Mordecai’nin, Rigby’yi havaya atarak ateş böceklerini toplamasıyla gelişmektedir.  Ateş böceği topladıkça tecrübe puanınızın arttığını göreceksiniz. Fareniz ile Rigby’nin atlayacağı yeri belirleyebilirsiniz. Yön tuşları işle Mordecai’nin bulunduğu kayığı sağa veya sola yönlendirerek Rigby’nin tekrar tekneye gelmesini sağlayabilirsiniz. Oyun başından beri üç canımızın olduğunu unutmamamız gerekmektedir. 

Kahramanlarımızın bu görevi tamamlayabilmeleri için sizin yardımınıza ihtiyaçları vardır. Ateş böcekleri toplandıkça XP tecrübe puanı artmaktadır. Bu sayede göl içerisinde bulunan göl canavarı ile yapılan mücadelede topladığınız ateş böceklerinin pek çok yardımı olacaktır. Mordecai ve Rigby’nin size ihtiyaçları var!

Bu sevimli ve eğlenceli oyunu www.11oyun.com üzerinden oynayabilirsiniz.



没有评论:

发表评论