2015年5月18日星期一

Metal Slug Ölüm Savuma Ücretsiz Savunma Oyunu


Bazılarınız muhtemelen Metal Slug serisini bilmiyordur. Aslında, şu ana kadar yapılmış en çizgisel ve beğenilen aksiyon oyunlarından bir tanesidir.
SNK tarafından geliştirilen oyun, 90’ların inanılmaz görsel sitili, sayısız patlama, gösterişli silahlar ve tehlikeli düşman seçenekleriyle şirketin Neo Geo arcade kabinesinin bir hiti olarak kuruldu, ve aslında kendini hiç bir zaman ciddiye almadı. Mükemmel bir mizahi hareketli görsel çalışması ile karıştırılmış yoğun eylem formülü, serinin uzun soluklu olmasına olanak sağlamıştır.


Metal Slug savaşan dünyanın hikayesini iki askeri hizip olarak anlatıyor - - Küresel üstünlük için mücadele eden Düzenli Ordu ve İsyancılar.
Metal Slug Ölümcül Savunma sürümünde, bazımuhteşem grafikli sahnelerde Düzenli Ordu’nun tankını çeşitli silahlarla savunmak zorundasın. Düşmanlar dalga dalga geliyor olacak, ve zaman geçtikçe farklılaşacaklar; tank, helicopter, taret ve diğer asketi güçler gibi…
Oyunun mekanıği çok pratik ve basittir, tankındal hedefe ateş etmeden önce yörüngeni istediğin yöne çevirip LMB butonuna tıklaman yeterli. LMB butonuna basılı tutman sıralı haldeki askerlere ateş edebilmene olanak sağlar. Burada sana 5 özel silah tanıtılacak, değiştirmek için ilgili anahtara tıklaman yeterli.
1,Ağır Makineli Tüfek - Metal Külçe Taret
2,Süper El Bombası - Aşırı hasar, tek bir seride herhangi bir düşmanı vurur
3,Lazer - Metal Slug 3 dayanan Elephant lazer (hareketli)
4,Roket - Top gibidir, ama aşırı hasar verir
5,Alev Saldırısı – Kısa mesafeli alevli silah
Kaç dalgadan kurtulabilirsin? Komutan!



没有评论:

发表评论