2015年5月18日星期一

S.W.A.T Müthiş Sürüm Eğlenceli Atış Oyunu


Jack, akademide öğrendiklerini burada göster. Bir dizi silahlı figürleri görev gereği ortadan kaldır. Haydi başla!

Bir sürüdüşman sana hedef alıyor, fakat onlarıalt etmek için güçlüsilahlar edinceksin. Onlar seni alt etmeden önce kaç tanesinin üstesinden gelebilirsin. Düşman ateşinden korunmak için önlemini al.S.W.A.T Müthiş Sürüm Swat listesi yapabildiğin ve Jack adı altında taktiksel avantajını kullanarak düşmanlara karşı mücadele ettiğin ve seviye atlamak için ağır silahlar kullandığın bir atış oyunudur.

Oyunun kontrolüçok basittir, fareyi çevredeki teröristleri hedef alacak şekilde hareket ettirmek yeterli, LMB butonuna tıklayarak teröristlerin kafalarından vurabilirsin.

Eğer kurşunun biterse, tekrar doldurmak için boşluk tuşuna basarak tekrar yükleyebilirsin. Sağlığını tekrar kazanmak için kasalar arkasında saklı olan güçlendiricilere ateş et. Bayıltıcı Dart (ok tuşu aşağı), El Bombası (ok tuşu yukarı) gibi çeşitli silahlar da tanıtılacak. Oyun sırasında etrafta saklanmaya çalışan sivillerde olacak, eğer yanlışlıkla da olsa onlara ateş edersen görev hemen başarısız olacaktır. Fakat sivillerin seni rahatsız etmesinden kurtulmak için Bayıltıcı Dart kullanabilirsin. Kasalar arkasında farklı mühimmatlar olabilir, bu yüzden seviyeni geliştirmek için onlara ateş etmelisin. Hedefe ateş etme yeteneğini şimdi geliştir!

没有评论:

发表评论