2015年5月19日星期二

Scooby Doo mahzendeki hayalet ücretsiz online giydirme oyunu incelemesi

Scooby Doo mahzendeki hayalet ücretsiz online giydirme oyunu ana sayfası
Scooby Doove Shaggy tekrar gizemli ve çılgın bir yerde avlanıyor .Ama bu sefer onlar tehlikede olabilir. Bu ücretsiz online oyununda hayaletxmas past onları perili büyük köşkte takip ediyor. Onları giydirirerek hayaletin korkunç gözlerini aldatmak için sana ihtiyaçları var.

Korkutucu ruhtan uzak durmak için, Scooby doo ve Shaggy’nin aklına bir plan gelir. Mahzende gizlenmeyi tercih ederler ve gizlenmek için üstlerine kostüm giyerler. Kostümler her yerde dağınık bir vaziyette ve hatta bazıları perde ve giysi yığınlarının içince saklıdır.
Onları, ekranın sol köşesindeki heykelin tarzına göre giydirmeniz gerekmektedir. Kostümleri mahzenin her köşesinden bulunuz ve karakterlerin üzerine sürükleyiniz. Ayrıca üst köşedeki zamanı kontrol etmeyi unutmayınız, zaman dolduğunda hayalet geçecektir ve o zamana kadar giydirme işlemi bitirmeniz gerekmektedir. 
Gizli öğeleri bulmak biraz zamanınızı alabilir, ama sizin gibi zeki insanların Scooby Doo ve Shaggy’yi tehlikeden kesinlikle kurtarabileceğine inanıyoruz. Scooby Doo mahzendeki hayalet oyununu şimdi oyna! 

Türkçe Flash Oyunlar

没有评论:

发表评论