2015年5月19日星期二

Yeti Sports 5 – Flamingo Sürüşü



Henüz Flamingo Sports’a aşina değilsen, o zaman internet üzerindeki en çekici ve gülünç seriye hazır ol.
Mümkün olabilecek kadar uzağa uçabilmek için flamingosunu sallayan bir kardan adam varsa, çılgın değilsin veya rüya görmüyorsun.
Bu Güney Kutuptan Australia’ya kadar Yeti dünya turunun 5.  Durağı olan konum Afrika. Afrika Savanasında zürafalar, yılanlar ve filler penguenin en uzağa ulaşabilmesi için yardımcı oluyor. Çok eğlenceli bir golf. Farklı mı geldi? Açıkçası öyle, fakat garip olduğu kadar eğlenceli bir oyundur. Yeti Sports’un garip serilerinde, her zaman ilginç oyunlar keşfedeceksin. Bu Yeti Sports’un konseptidir.
Oyun nasıl oynandığınıanlamak çok kolaydır. İlk seferde fareye tıklayarak açıyı belirleyebilirsin.


Daha sonra, ikinci tıklama ile vurmak istediğin pengunede olan gücübelirlersin. Bu oyunun amacı açık bir şekilde pengueni olabildiği kadar uzağa gönderebilmektir.
Pengueni en uzağa gönderebilmek için beşvuruşşansın var. Penguenini yayı gibi zıplatabilmen için sana yılanlar yadım edecek.
Eğer ağızlarının yanına atabilirsen, zürafalar pengueni daha uzağa atmana yardım edecek. Fakat ağaçlara ve fillere dikkat et, onlar pengueni engelleyecektir. Başka sürprizler de var, haydi şimdi sıra sende!

Ücretsiz Online Oyunlar


没有评论:

发表评论